Κεσέρου: «Δεν αποδέχθηκα την πρόταση του ΠΑΟΚ, με βασανίζει ακόμη»

Από sdna.gr: Στην αποκάλυψη πως απέρριψε πρόταση του ΠΑΟΚ, όταν φορούσε την φανέλα της Λουντογκόρετς, προχώρησε ο Κλαούντιου Κεσέσου, ο οποίος παραδέχθηκε πως αυτή η προοπτική που εμφανίστηκε το καλοκαίρι του 2018, ακόμη τον βασανίζει!
Πηγή: sdna.gr
Κεσέρου: «Δεν αποδέχθηκα την πρόταση του ΠΑΟΚ, με βασανίζει ακόμη»

Συνέντευξη με άρωμα... ΠΑΟΚ έδωσε ο βετεράνος πλέον Ρουμάνος φορ (σ.σ. το καλοκαίρι πήρε την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση στα 36 του), αποκαλύπτοντας πως ακόμη και σήμερα σκέφτεται τι θα γινόταν αν είχε αποδεχτεί την πρόταση του Δικεφάλου να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Ο πρώτος σκόρερ της ιστορίας των «αετών» και έξι φορές πρωταθλητής Βουλγαρίας απέρριψε πρόταση του ΠΑΟΚ, όπως ανέφερε ο ίδιος, μιλώντας για το καλοκαίρι του 2018, όταν έγινε επίσημη προσφορά προς την Λουντογκόρετς για την απόκτησή του.

«Είχα δώσει μια υπόσχεση τότε στους ανθρώπους της Λουντογκόρετς ότι αν έφευγα, θα τους ειδοποιούσα εκ των προτέρων. Η πρόταση από τον ΠΑΟΚ ήρθε δύο μέρες πριν από τον πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν. Έπρεπε να αρνηθώ. Να πω την αλήθεια, από τότε, το μυαλό μου βασανίζεται από το ερώτημα πώς θα είχε εξελιχθεί η καριέρα μου αν είχα κάνει μεταγραφή στην Ελλάδα».

Αν και είχε μιλήσει ακόμη και με τον Ραζβάν Λουτσέσκου αλλά και τον Φερνάντο Βαρέλα, το timing της πρότασης αποτέλεσε τροχοπέδη στην επικείμενη μεταγραφή, με τον Κεσέρου να παραμένει στο δυναμικό της Λουντογκόρετς...

Διαβάστε ακόμη...