Ο ΠΑΟΚ και οι κινήσεις για το γήπεδο!

Από paok24.com: Μιλώντας σε εκπομπή του ANT1 σήμερα το πρωί, ο νέος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο θέμα της νέας Τούμπας και τόνισε:
Πηγή: paok24.com
Ο ΠΑΟΚ και οι κινήσεις για το γήπεδο!

"Το γήπεδο του ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή είναι από τα γήπεδα που έχουν τη μεγαλύτερη μελετητική και τεχνική ωριμότητα. Από τη στιγμή που αποφασίσει να επανατεθεί το ζήτημα από το σύλλογο, θα πρέπει να τρέξουμε όλοι να βοηθήσουμε. Η Θεσσαλονίκη έχει ανάγκη από μεγάλα γήπεδα και υποδομές. Στο χώρο του αθλητισμού έχουμε πολλά κενά που πρέπει να καλύψουμε".

Ανατρέχοντας κανείς στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα διαπιστώσει πως η τελευταία επίσημη ενημέρωση για τη νέα Τούμπα, έγινε στις 21 Ιουνίου 2022, την ημέρα δηλαδή που οι εκπρόσωποι των εταιριών Salfo και Populous, παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου στην Τούμπα! Έκτοτε, πέρασαν 16 μήνες...

Στις 31 Αυγούστου 2022 δε, οι δύο εταιρίες, εντός χρονοδιαγράμματος, παρέδωσαν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ το masterplan του όλου πρότζεκτ, 340 σελίδων αλλά και το bussinessplan 150 σελίδων, με τρία προσχέδια της νέας Τούμπας, τα οποία όμως δεν δημοσιοποιήθηκαν όπως αναμενόταν, παρότι ο Ιβάν Σαββίδης είχε πολλές επαφές τις εβδομάδες που ακολούθησαν με τους ανθρώπους της Salfo και Populous, αλλά και τους συνεργάτες του, ακόμα και για μικρές λεπτομέρειες των σχεδίων!

Η ουσία βέβαια είναι μία: Πως ο Ιβάν Σαββίδης ειδικότερα και ο ΠΑΟΚ γενικότερα έχουν "παγώσει" το όλο θέμα, με τον ισχυρό άντρα του Δικεφάλου να είναι ο μόνος που γνωρίζει το πότε θα "ανοίξει" ξανά η κουβέντα για το μεγαλύτερο όνειρο των απανταχού φίλων του Δικεφάλου, αλλά και του ίδιου...

Διαβάστε ακόμη...