Αυτά είναι τα δεδομένα για τον Πέλκα

Από paokday.gr:Παραμένει ανοιχτό το θέμα του ΠΑΟΚ με τον Δημήτρη Πέλκα και η πιθανή επιστροφή του 29χρονου μεσοεπιθετικού στην Τούμπα συνεχίζει να συζητείται.
Πηγή: paokday.gr
Αυτά είναι τα δεδομένα για τον Πέλκα

Να θυμίσουμε πως ο Έλλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός είναι ελεύθερος, καθώς πριν λίγες εβδομάδες λύθηκε το συμβόλαιο του με την Φενέρ και αναζητά το νέο σταθμό της καριέρας του. Η προοπτική της επιστροφή πάντως στην Τούμπας δεν τον αφήνει αδιάφορο.

Η καθοριστική παράμετρος για τη θετική έκβαση της υπόθεσης είναι η επιθυμία του προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου να αποκτηθεί ο Πέλκας, καθώς θεωρεί τον ποδοσφαιριστή ζωτικής σημασίας για την ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα να υπάρξουν εξελίξεις σχετικά με το θέμα και θα γίνουν γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με την επιστροφή του Δημήτρη Πέλκα στην Τούμπα.

Τέλος σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως οι απολαβές του Έλληνα μεσοεπιθετικού στην Τουρκική ομάδα άγγιζαν το 1,2 εκ. ευρώ. Για να μπορέσει να προχωρήσει η υπόθεση σίγουρα θα πρέπει να ρίξει τις απαιτήσεις του προκειμένου να έρθει στα οικονομικά δεδομένα της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ.

Διαβάστε ακόμη...