Ο Λουτσέσκου είναι υπέρ της επιστροφής του Πέλκα

Από forzaonline.gr: H FORZA αποκάλυψε ότι το όνομα του Δημήτρη Πέλκα είναι στην ατζέντα του ΠΑΟΚ και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συζητήσεις των δύο πλευρών έχουν προχωρήσει, με τον ΠΑΟΚ να καταθέτει πρόταση στον πρώην αρχηγό του προκειμένου να τον πείσει να επιστρέψει στην Τούμπα.
Πηγή: forzaonline.gr
Ο Λουτσέσκου είναι υπέρ της επιστροφής του Πέλκα

Ο Πέλκας μετά τον δανεισμό του στην αγγλική Χαλ έμεινε ελεύθερος από την Φενέρμπαχτσε, μπορεί να επιλέξει που θα συνεχίσει την καριέρα του, τον τελευταίο καιρό έψαξε τις επιλογές του στο εξωτερικό, που ήταν η προτεραιότητά του, ωστόσο το ζεστό ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ τον οδήγησε στην απόφαση να αλλάξει τις προτεραιότητές του και να μπει άμεσα στη διαδικασία συζητήσεων με την ομάδα, στην οποία αναδείχτηκε.

Ο ΠΑΟΚ κατέθεσε προ ημερών πρόταση στον Πέλκα και αυτή ήταν η βάση για να ξεκινήσει η συζήτηση επί της ουσίας, που συνεχίστηκε τις τελευταίες μέρες.

Και σ΄ αυτή την περίπτωση, όπως και του Οζντόεφ, φαίνεται ότι χρειάζεται ένα "κλικ" για να καλυφθεί η όποια διαφορά και να πειστεί ο Πέλκας να αφήσει κάθε σκέψη για εξωτερικό και να επιστρέψει στην Τούμπα.

Υπέρ της επιστροφής αυτής είναι 100% ο Λουτσέσκου, που έχει ζητήσει παίκτη μ΄ αυτά τα χαρακτηριστικά και με δεδομένο ότι το "πακέτο" που έχει ο Πέλκας, έδωσε το ΟΚ να προχωρήσει αυτή η υπόθεση.

Διαβάστε ακόμη...