Αποφασίζει για το τελικό ρόστερ ο Λουτσέσκου!

Από paok24.com: Η τελική κρίση του Ρουμάνου τεχνικού για όσους θα μείνουν μαζί του.
Πηγή: paok24.com
Αποφασίζει για το τελικό ρόστερ ο Λουτσέσκου!

Ο ΠΑΟΚ μετρά αντίστροφα για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της νέας σεζόν και ο Ραζβάν Λουτσέσκου πρέπει να δώσει την τελική του κρίση για όσους θα μείνουν μαζί του.

Λιγότερο από δύο εβδομάδες απέμειναν για τον Δικέφαλο μέχρι την επίσημη έναρξη της νέας σεζόν, μέχρι το βράδυ της 27ης Ιουλίου και την πρώτη αναμέτρηση κόντρα στην Μπεϊτάρ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, όπου ο Ρουμάνος τεχνικός θα λάβει τις τελικές του αποφάσεις.

Μετά και το σημερινό φιλικό κόντρα στη Βέστερλο, η ομάδα επιστρέφει από αύριο στη βάση της και αναμένονται οι κρίσεις του σχετικά με το ρόστερ της νέας σεζόν, αλλά και τι θα γίνει με όσους δεν επιλεγούν τελικά από τον προπονητή των «ασπρόμαυρων». Και είναι ξεκάθαρο, πως αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολλοί που βρίσκονται σε φάση αναμονής αναφορικά με το μέλλον τους.

Στην Ολλανδία βρίσκονται αυτή τη στιγμή 32 ποδοσφαιριστές, ενώ αν προσθέσει κανείς και τον Σαμάτα, τότε μιλάμε για 33 ποδοσφαιριστές. Στο τελικό ρόστερ θα πρέπει να υπάρχουν 24 ή 25 ποδοσφαιριστές και φυσικά 4 τερματοφύλακες.

Μέσα στις επόμενες ημέρες ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχει κατασταλάξει στις τελικές του επιλογές και στους ποδοσφαιριστές με τους οποίους θα πάει στη φετινή απαιτητική σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...