Συνέχεια προετοιμασίας με μια προπόνηση για ΠΑΟΚ

Από forzaonline.gr:Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ, καθώς χθες (10/7) ξεκίνησε και τυπικά η δεύτερη εβδομάδα, όπου η αποστολή βρίσκεται στην Ολλανδία.
Πηγή: forzaonline.gr
Συνέχεια προετοιμασίας με μια προπόνηση για ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος θέλει να εμφανιστεί όσο πιο έτοιμος γίνεται στα επερχόμενα παιχνίδια με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και για το λόγο αυτό δίνει αρκετά φιλικά αυτό το χρονικό διάστημα.

Αύριο (12/7) η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου θα έρθει αντιμέτωπη με την βελγική Γκενκ σε μια αρκετά απαιτητική αναμέτρηση. Νέο πρόσωπο στην αποστολή των «ασπρόμαυρων» είναι αυτό του Μπάμπα Ράχμαν. Ο Γκανέζος αμυντικός έφτασε αργά χθες το βράδυ στο Τέχελεν, όπου τον υποδέχθηκε ο Χρήστος Καρυπίδης και αναμένεται να ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις.

Το σημερινό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση, με την προετοιμασία ενόψει Γκενκ να κορυφώνεται. Αρκετά ερωτηματικά έχει ο Δικέφαλος, καθώς τέσσερις παίκτες βρίσκονται στα «πιτς». Ειδικότερα, οι Λευτέρης Λύρατζης, Φιλίπε Σοάρες, Ντούγκλας Αουγκούστο και Ζόαν Σάστρε έμειναν εκτός κανονικού προγράμματος προπόνησης χθες και αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο σήμερα.

Αντίθετα, ο Κάλεντ Νάρεϊ δήλωσε «παρών» στη χθεσινή προπόνηση. Ποδοσφαιριστές και προπονητικό επιτελείο θα βρεθούν στο γήπεδο στις 19:00 για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους.

Διαβάστε ακόμη...