«Αυτά είπα στον Γκαμπιαντίνι για τον ΠΑΟΚ»

Από thessports.gr:Για το τέλος της παρουσίας του στον ΠΑΟΚ, αλλά και τον Μανόλο Γκαμπιαντίνι που απασχολεί τον Δικέφαλο μίλησε ο Ομάρ Ελ Καντουρί, σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε.
Πηγή: thessports.gr
«Αυτά είπα στον Γκαμπιαντίνι για τον ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαι ακόμη στη Θεσσαλονίκη, τα παιδιά μου πηγαίνουν ακόμη στο σχολείο, oπότε είμαι εδώ. Τώρα πλέον ψάχνω να βρω μια νέα πρόκληση στη καριέρα μου. Με τον ΠΑΟΚ είχαμε μιλήσει, πριν αποφασίσουμε τη λήξη της συνεργασίας μας, ήταν κάτι που το ήξερα και το περίμενα. Αυτά τα τελευταία 6 χρόνια ένιωθα σαν να είμαι στο σπίτι μου και εξακολουθώ να περνάω υπέροχα στη Θεσσαλονίκη.

Στην Ελλάδα, προς το παρόν, δεν έχω συζητήσεις με ελληνικές ομάδες. Μιλάμε με τον ατζέντη μου και περιμένω να δω, να πάρω την απόφαση για μένα και για την οικογένεια μου. Πιστεύω είναι δύσκολο να βρω μια άλλη ομάδα στην Ελλάδα, σαν τον ΠΑΟΚ. Έχω ζήσει 6 χρόνια στον ΠΑΟΚ, επομένως είναι δύσκολο να αλλάξω περιβάλλον στην Ελλάδα».
Για την ιδιαίτερη σχέση του με τον Ραζβάν Λουτσέσκου: «Κρατούσε πάντα την ομάδα ενωμένη, προσπαθούσα πάντα να ανταποδώσω όσα μου έδωσε, μέσα στο γήπεδο. Η σχέση μου με τον Λουτσέσκου δεν είναι μια απλή σχέση παίκτη – ποδοσφαιριστή, είναι σχέση πατέρα-γιου. Μου αρέσει πάρα πολύ ο τρόπος που δουλεύει, οι παίκτες του δίνουν τα πάντα για αυτόν στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν ευτυχία να δουλέψω μαζί του».

Για τον Ιβάν Σαββίδη και την απουσία του από την ομάδα: «Ο πρόεδρος είναι ένας μεγάλος οπαδός του ΠΑΟΚ. Δίνει πολύ πάθος για την ομάδα. Τα τελευταία χρόνια δεν τον βλέπαμε, ήταν όμως πάντα ενεργός, μιλώντας συνεχώς με όλη την ομάδα, τους παίκτες, το τεχνικό τιμ. Για να δει πως ήμασταν εμείς, αλλά και οι οικογένειές μας. Είναι πολύ παθιασμένος με τον ΠΑΟΚ. Προσπαθούσε να μας δώσει κίνητρο για να παλέψουμε. Είναι το αφεντικό του ΠΑΟΚ, έχει πολύ πάθος για την ομάδα».

Για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, αλλά και τα αρνητικά σχόλια που μπορεί να άκουγε λόγω των τραυματισμών του: «Η Τούμπα είναι ένα εξαιρετικό γήπεδο, με τρομερό κλίμα. Ήταν τιμή μου να παίζω σε αυτό γήπεδο. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ αποτελούν την μεγάλη δύναμή του. Δεν ξέρω αν υπάρχει ανάλογη υποστήριξη του ΠΑΟΚ σε άλλες ομάδες. Ακόμα και σε δύσκολες στιγμές, ακόμη και όταν τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά. Αυτό πρέπει να τους το αναγνωρίσω.

Όσον αφορά τους τραυματισμούς μου, δεν ξέρω αν ήμουν άτυχος, αλλά είναι έτσι το σώμα μου. Όταν είμαι στο γήπεδο, δίνω τα πάντα. Και πιστεύω ότι αυτό είναι το σημαντικότερο. Αυτό είναι το σώμα μου, είναι η ζωή και πρέπει να το αποδεχτώ. Πάντα προσπαθώ να επανέλθω και κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Ελπίζω οι οπαδοί να θυμούνται τα καλά που έκανα στον ΠΑΟΚ».

Για το αν είχε προσωπική συνομιλία με τον Μανόλο Γκαμπιαντίνι, προκειμένου ο Ιταλός να μάθει πληροφορίες για τον ΠΑΟΚ: «Ναι, μίλησα με τον Γκαμπιαντίνι για να του δώσω κάποιες πληροφορίες για την πόλη αλλά και για τον ΠΑΟΚ. . Πιστεύω ότι είναι πολύ καλός επιθετικός και μακάρι να μπορέσει να έρθει και να βοηθήσει την ομάδα.

Δεν χρειάζεται να τον πείσω και δεν ξέρω σε τι σημείο είναι οι διαπραγματεύσεις με την ομάδα. Όμως εγώ του είπα για τον ΠΑΟΚ, έτσι όπως τα έζησα μέσα στην ομάδα, δηλαδή όλα τα θετικά που έζησα. Νομίζω πως μετά από 6 χρόνια εδώ, ξέρω πολλές πληροφορίες για να του δώσω»

Για τον Κανίς, την χειμερινή μεταγραφή του ΠΑΟΚ από τον Πανσερραϊκό: «Ελπίζω να τα πάει καλά, γιατί είναι ένας καλός παίκτης και ένα πολύ καλό παιδί. Δουλεύει πολύ και ελπίζω να είναι σε θέση να πείσει τον Λουτσέσκου ότι μπορεί να παίξει και στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος. Πρέπει όμως και να δουλέψει λίγο σε κάποια τεχνικά κομμάτια. Σε κάθε περίπτωση, έχει ποιότητα.

Διαβάστε ακόμη...