Η πρώτη εικόνα στις ανανεώσεις, οι «σταθερές» και τα ερωτηματικά

Aπό sdna.gr: Η αγωνιστική σεζόν έχει μπει στην τελική της ευθεία, με τον μεταγραφικό σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς να βρίσκεται στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ, με την αύξηση του αριθμού των ξένων αλλά και το League Cup, να παίζουν τον ρόλο τους.
Πηγή: sdna.gr
Η πρώτη εικόνα στις ανανεώσεις, οι «σταθερές» και τα ερωτηματικά

Μια γεμάτη χρονιά οδεύει στο τέλος της για τον ΠΑΟΚ, με την ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη να έχει πετύχει έναν από τους τρεις στόχους της, κατακτώντας το Κύπελλο Ελλάδος στην Γλυφάδα, και να βρίσκεται με το ένα πόδι στον τελικό του League Cup, περιμένοντας τον β' ημιτελικό με τον Μίλων (29/04, 18:00).

Σαφώς το γεγονός πως παραμένουν στη διεκδίκηση της τελευταίας, χρονικά διοργάνωσης, καθυστερεί τις διαπραγματεύσεις και τις επαφές, ωστόσο υπάρχει μια πρώτη εικόνα, αναφορικά με το πως θα κινηθεί ο Δικέφαλος στο κομμάτι των μεταγραφών.

Ανανεώσεις-κλειδιά, και τα... ερωτηματικά

Οι ποιοτικοί Έλληνες που διαθέτει ο ΠΑΟΚ, αποτελούν τα ονόματα που θα προσπαθήσει να κρατήσει στο ρόστερ του, με το κομμάτι των ξένων να είναι αυτό που όπως όλα δείχνουν, θα ανανεωθεί σημαντικά.

Μια κομβική ανανέωση για τον Δικέφαλο, είναι αυτή του Μενέλαου Κοκκινάκη, καθώς αποτελούσε «σταθερά» καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν, όντας στατιστικά ο καλύτερος υποδοχέας του πρωταθλήματος. Ο διεθνής λίμπερο έχει ήδη συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ, με φόντο την τρίτη του χρονιά με τα «ασπρόμαυρα», με την ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη να... ξεμπερδεύει από νωρίς με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Το «μυαλό» της ομάδας, Μπρετ Ουόλς, κέρδισε τους φιλάθλους του Δικεφάλου με τις εμφανίσεις του, ενώ παράλληλα αποδείχθηκε καθοριστικός για τις εκβάσεις των αναμετρήσεων. Ο Καναδός πασαδόρος έχει δώσει και αυτός τα χέρια, όντας έτοιμος για τη δεύτερη χρονιά του στη Θεσσαλονίκη.

Αναφορικά τώρα με το κέντρο του ΠΑΟΚ, και την περίπτωση του Γιώργου Πετρέα, οι συζητήσεις εξελίσσονται σε θετικό πλαίσιο και οδεύει και αυτός προς την παραμονή.

Ο αριθμός των ξένων και το League Cup

Σε ένα πρόβλημα που απασχολεί επί σειρά ετών το ελληνικό πρωτάθλημα, ο αριθμός των τεσσάρων ξένων είναι αυτός με τον οποίον θα πορευτούν οι ομάδες στον μεταγραφικό σχεδιασμό, ωστόσο σίγουρα όλες ελπίζουν σε μια ενδεχόμενη αύξησης αυτού.

Για τον ΠΑΟΚ στη θέση του διαγώνιου, η παρουσία του Αρτούρ Ούντρις αποτελούσε αναντικατάστατη επιλογή, με το όνομα του Λευκορώσου ωστόσο να συνοδεύεται από ερωτηματικό.

Με την ολοκλήρωση του League Cup, θα ξεκαθαρίσει περισσότερο το τοπίο τόσο με το κομμάτι των ξένων όσο και με τις ανανεώσεις και στο επόμενο χρονικό διάστημα θα προχωρήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός των ομάδων.

Διαβάστε ακόμη...