Λουτσέσκου: Η ατάκα για τον Ιβάν Σαββίδη κι οι πανηγυρισμοί (pics)

Από paok24.com : Μετά από αρκετό καιρό, ο Γιώργος κι ο Νίκος Σαββίδης έδωσαν το “παρών” στην Τούμπα και παρακολούθησαν από κοντά το μεγάλο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Γάνδη.
Πηγή: paok24.com
Λουτσέσκου: Η ατάκα για τον Ιβάν Σαββίδη κι οι πανηγυρισμοί (pics)

Ήταν στο πλευρό της ομάδας την παραμονή του αγώνα και βρέθηκαν και χθες στο γήπεδο, πανηγυρίζοντας αμφότεροι τη νίκη του “Δικεφάλου”, που του δίνει το προβάδισμα για την πρόκριση, με φόντο τη ρεβάνς του Βελγίου.

 

Την ίδια ώρα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε τόσο για την παρουσία τους στο γήπεδο, όσο και για τον Ιβάν Σαββίδη, σημειώνοντας για μία ακόμη φορά, ότι η συχνή επικοινωνία με όλα τα μέλη της ομάδας, είναι κάτι παραπάνω από σημαντική.

“Νομίζω ότι πρέπει να μιλάμε για την παρουσία του κ. Σαββίδη γενικότερα. Βρίσκεται συνεχώς δίπλα μας, έχει συνεχώς επαφές με όλα τα μέλη της ομάδας και με μένα μία φορά την εβδομάδα ή και περισσότερο”, ανέφερε αρχικά ο Ρουμάνος τεχνικός και συνέχισε:

“Ενδεχομένως να ήταν τα πράγματα λίγο πιο δύσκολα για τους αντιπάλους μας, αν ήταν εδώ συνέχεια. Για σήμερα (σ.σ. χθες), μένουμε ικανοποιημένοι για τη νίκη και γενικότερα, χαιρόμαστε για το γεγονός ότι βρισκόμαστε όλο και πιο κοντά με τους ανθρώπους που αντιπροσωπεύουν τον ΠΑΟΚ”.

Διαβάστε ακόμη...