Πότε περιμένει τους διεθνείς ο Λουτσέσκου!

Από sfina.gr: Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, προκειμένου να ξεκινήσει η προετοιμασία για την αναμέτρηση της προσεχής Κυριακής απέναντι στον Βόλο.
Πηγή: sfina.gr
Πότε περιμένει τους διεθνείς ο Λουτσέσκου!

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου παράλληλα περιμένει και τη σταδιακή επιστροφή των ποδοσφαιριστών του που έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι δύο που ολοκληρώνουν πρώτοι τις υποχρεώσεις τους είναι οι Γιάσμιν Κούρτιτς και Αλεξάντρου Μιτρίτσα, με την Σλοβενία και την Ρουμανία να δίνουν σημαντικά παιχνίδια το βράδυ της Δευτέρας, απέναντι σε Ρωσία και Αρμενία αντίστοιχα, στις 21:45 το βράδυ.

Το «κυρίως πιάτο» των διεθνών του Δικεφάλου θα έρθει την Τρίτη (12/10) , όταν και θα ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Αλέξανδρο Πασχαλάκη, Ενέα Μιχάι, Κάρολ Σφιντέρσκι (οι τελευταίοι δύο θα τεθούν μάλιστα και αντιμέτωποι) και Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Σε αυτούς θα προστεθούν και οι διεθνείς με την Εθνική Ελπίδων, Γιάννης Μιχαηλίδης, Λευτέρης Λύρατζης, Χάρης Τσιγγάρας και Γιώργος Κούτσιας.

Διαβάστε ακόμη...