«Να διώξει τον… γκαντέμη Νάτχο η Παρτιζάν!»

Από thessports.gr:Τον φταίχτη που η Παρτιζάν μένει μακριά από τους τίτλους θεωρούν πως βρήκαν στο πρόσωπο του Μπίμπρας Νάτχο τα σερβικά ΜΜΕ, με σχετικό δημοσίευμα να προτείνει την αποπομπή του για να επιστρέψει η ομάδα στα πρωταθλήματα!
Πηγή: thessports.gr
«Να διώξει τον… γκαντέμη Νάτχο η Παρτιζάν!»

Πιο συγκεκριμένα αναρτήθηκε ένα κείμενο στην ιστοσελίδα «republika.rs» με τίτλο «Συνταγή πρωταθλήματος»: Η Παρτιζάν πρέπει να διώξει τον Νάτχο».

Μάλιστα μέσα στο κείμενο γίνεται εκτενέστερη αναφορά στην πορεία της καριέρας του Νάτχο, υπογραμμίζοντας ότι παρότι έπαιζε για μεγάλες ομάδες και πρόκειται για ποιοτικό ποδοσφαιριστή «όλοι οι τίτλοι του ξέφυγαν από τα χέρια εκτός από μια χρονιά».

Αναλυτικότερα υπογραμμίζουν πως:« Ο Νάτχο ξεκίνησε την καριέρα του το 2006 στη Χάποελ Τελ Αβίβ και κατάφερε να κατακτήσει μόνο ένα Κύπελλο.

Στη συνέχεια μεταπήδησε στη Ρουμπίν Καζάν που κέρδισε ένα Κύπελλο και ένα Σούπερ Καπ σε τέσσερα χρόνια. Σε λίγους μήνες στον ΠΑΟΚ δεν κέρδισε τίποτα και μετά επέστρεψε στην ΤΣΣΚΑ, όπου κέρδισε και το μοναδικό πρωτάθλημα της καριέρας του το 2016.

Ακολούθησε ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα, όπου για κακή του τύχη δεν κέρδισε τίποτα.

Το καλοκαίρι του 2019 η Παρτιζάν τον απέκτησε και σε δύο χρόνια δεν έχει κατακτήσει κανέναν τίτλο. Αναδείχθηκε δύο χρονιές δεύτερη στο πρωτάθλημα, ενώ ηττήθηκε άλλες τόσες και στους τελικούς Κυπέλλου.

Έτσι μπορούμε να βγάλουμε το συμπέρασμα ότι αν και ο Νάτχο είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής δεν είναι ο άνθρωπος που μπορεί να οδηγήσει τις ομάδες του σε τίτλους. Οπότε η συνταγή της επιτυχίας για την Παρτιζάν θα μπορούσε να είναι η πώληση του Ισραηλινού».

Διαβάστε ακόμη...