«ΠΑΟΚ σημαίνει πάθος, δικό του Κύπελλο»

Απο paokrevolution.net: O Κάμπος που πανηγύρισε δυο συνεχόμενα Κύπελλα με τον ΠΑΟΚ, μίλησε στην εφημερίδα Metrosport για την σημερινή αναμέτρηση και έκανε τις προβλέψεις του.
Πηγή: paokrevolution.net
«ΠΑΟΚ σημαίνει πάθος, δικό του Κύπελλο»

"Ο ΠΑΟΚ θα νικήσει και χωρίς μεγάλη δυσκολία, πιστεύω. Εδειξε την ποιότητά του κατακτώντας το Πρωτάθλημα, είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει παίκτες και πιστεύω ότι, παρότι βρισκόμαστε στο τέλος της περιόδου, δεν έχει χάσει την ένταση με την οποία πήγαινε σε όλη τη σεζόν. Είναι πιο δυνατή ομάδα από την ΑΕΚ και πιστεύω ότι θα επικρατήσει", σημείωσε αρχικά, φανερώνοντας την μεγάλη αισιοδοξία του και έδωσε το έναυσμα για τις επόμενες ερωτήσεις:

-Δεν φοβάσαι μήπως επηρεάσουν οι απουσίες κυρίως του Βιεϊρίνια και κατά δεύτερο του Μαουρίσιο που ήταν βασικά γρανάζια και φέτος;

"Προσπαθώ πάντα, σε όλες τις καταστάσεις, να βλέπω τα θετικά και όχι τα αρνητικά. Ο Βιεϊρίνια ως αρχηγός, όπως και ο Μαουρίσιο βέβαια, είναι σημαντικές απουσίες, όμως θα παίξουν έντεκα εναντίον έντεκα. Και οι υπόλοιποι παίκτες έχουν κίνητρο να δείξουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν και χωρίς αυτούς".

-Σε σχέση με την περσινή ομάδα, ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει εσένα και τον Πρίγιοβιτς. Μπορούμε να μιλήσουμε για βασικές ελλείψεις;

"Δεν νομίζω ότι λείπει κάτι από τον ΠΑΟΚ. Το απέδειξε κατακτώντας αήττητος το Πρωτάθλημα. Δεν επηρεάστηκε επειδή φύγαμε εγώ έναν χρόνο και ο Πρίγιοβιτς έξι μήνες πριν. Η ομάδα είναι τέλεια, θα πάρει και το Κύπελλο. Η ΑΕΚ μπορεί να τα καταφέρει μόνο αν είναι τυχερή".

-Υπάρχει κάτι ιδιαίτερο στην ΑΕΚ που πρέπει να προσέξει από ο ΠΑΟΚ;

"Γνωρίζω καλά τον Λουτσέσκου και πώς προετοιμάζει τα παιχνίδια, πώς διαβάζει τους αντιπάλους. Αυτό που θα σκέφτεται είναι, όχι τι μπορεί να κάνει η ΑΕΚ, αλλά το τι θα κάνει η ομάδα του. Δεν ρίχνει το βάρος στο να περιμένει τις κινήσεις του αντιπάλου αλλά τι θα κάνουν οι παίκτες του".

"Θα υποστηρίζω πάντα τον ΠΑΟΚ"

Ο Τζάλμα Κάμπος θα ήθελε να δώσει το παρών στον τελικό. "Θα ήθελα να δω αυτό το ματς και να ζήσω μετά το πάρτι, τους πανηγυρισμούς για το τρόπαιο", σημειώνει, προσθέτει όμως: "Έχω υποχρεώσεις μου με την ομάδα εδώ. Εύχομαι τα παιδιά να τα καταφέρουν".

-Υπάρχει κάποιος από τους παίκτες που ήρθαν φέτος στον ΠΑΟΚ και δεν συνεργάστηκαν μαζί σου που σου έχει κάνει εντύπωση;

"Τους παρακολουθώ όλους, ειδικά αυτούς που έχουν παίξει πολύ. Όλοι τους προσφέρουν. Δεν γνωρίζω βέβαια αυτά τα παιδιά προσωπικά, οπότε προτιμώ να εστιάζω σε αυτούς που γνωρίζω".

-Εχεις επαφές με τους πρώην συμπαίκτες σου;

"Μιλάμε πολύ με τον Βαρέλα , επικοινωνήσαμε και πρόσφατα και του έδωσα συγχαρητήρια για την κατάκτηση του τροπαίου".

-Μετά από το διάστημα που πέρασες στον ΠΑΟΚ, θα μπορούσες να πεις τι σημαίνει αυτή η ομάδα για σένα;

"ΠΑΟΚ σημαίνει πάθος, ένταση. Οι οπαδοί του ζούνε με έντονο τρόπο κάθε στιγμή της ομάδας τους, είναι διαφορετικά. Η πόλη ζει μέσα της την ομάδα. Όπως είπα οι λέξεις που την εκφράζουν είναι πάθος και ένταση που τις περισσότερες φορές εκδηλώνονται με θετικό τρόπο, καμιά φορά μπορούσαν να δημιουργήσουν μεγάλη πίεση. Τον ΠΑΟΚ τον έχω στην καρδιά μου. Τους παλιούς μου συμπαίκτες, το προπονητικό τιμ, τον πρόεδρο, όλους όσους δουλεύουν και τον κόσμο. Δεν έχω τίποτα αρνητικό να θυμάμαι. Εζησα δύο ωραία χρόνια πανηγύρισα και τις δύο σεζόν, πάντα θα υποστηρίζω τον ΠΑΟΚ"

Διαβάστε ακόμη...