Ο Τρις φώναξε «παρών»

Από paok24: O ΠΑΟΚ πραγματοποίησε την πιο πειστική εμφάνισή του έως τώρα, επικρατώντας πολύ εύκολα επί τουρκικού εδάφους της Γεσίλ Γκιρεσούν με 96-82, δείχνοντας πως βρίσκεται στο σωστό δρόμο.
Πηγή: inpaok.com
Ο Τρις φώναξε «παρών»

Αρκετά ήταν τα θετικά μηνύματα από την εμφάνιση του Δικεφάλου, όμως αναπόφευκτα η προσοχή όλων στράφηκε στον Μπράντον Τρις, ο οποίος ολοένα και περισσότερο προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα.

Όπως τόνισε κι ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στις δηλώσεις του (διαβάστε εδώ), ο Αμερικανός καλαθοσφαιριστής είναι υποχρεωμένος να βρει ρυθμό μέσα από τα παιχνίδια και όχι τις προπονήσεις, έχοντας στόχο να καλύψει το έδαφος των τριών εβδομάδων προετοιμασίας που έχουν διανύσει οι νέοι συμπαίκτες του.

Άλλωστε, ο 26χρονος γκαρντ έφτασε στη Θεσσαλονίκη μόλις μία εβδομάδα πριν την αναχώρηση του Δικεφάλου για τα τουρνουά σε Γερμανία και Τουρκία, με αποτέλεσμα τα πρώτα ματς να είναι αναγνωριστικά για τον ίδιο.

Η εμφάνισή του, όμως, κόντρα στη Γεσίλ ήταν πέρα για πέρα θετική. Πρώτος σκόρερ των «ασπρόμαυρων» μαζί με τον Λάκι Τζόουνς με 16 πόντους, 4/8 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 2/2 βολές, 3 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα σε 23:56 λεπτά συμμετοχής, τα περισσότερα από κάθε άλλο ματς.

Σαφώς είναι πολύ νωρίς κι ο Τρις έχει πολύ δρόμο να καλύψει μέχρι να φτάσει στο επίπεδο που θέλει να φτάσει ο ίδιος και μπορεί, ωστόσο στο δεύτερο φιλικό της Προύσας φώναξε βροντερό «παρών»…

Διαβάστε ακόμη...