«Είμαστε κοντά με τους Τούρκους»

Από paok24.com: Η αγωνιστική περίοδος τελείωσε, βρίσκοντας τον ΠΑΟΚ να αποτυγχάνει στη διαδικασία των πλέι οφ, γεγονός που έχει θέσει εν αμφιβόλω την παραμονή του Βλάνταν Ίβιτς στον «ασπρόμαυρο» πάγκο.
Πηγή: paok24.com
«Είμαστε κοντά με τους Τούρκους»

Εκτός από το θέμα προπονητή που «καίει» τον «Δικέφαλο» τις τελευταίες ώρες, σε ένα ζήτημα που πρέπει να ξεκαθαρίσει άμεσα με φόντο τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, ένα από τα ονόματα που έχει απασχολεί το «ασπρόμαυρο» ρεπορτάζ για μεταγραφικούς λόγους είναι αυτό του Σείχ Εντόι.

Ο «θηριώδης» χαφ, του οποίου το συμβόλαιο με την Ανζέ ολοκληρώθηκε, ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αποτελώντας αναμφισβήτητα έναν από τους ποδοσφαιριστές που έχουν συμπεριληφθεί στις λίστες του ΠΑΟΚ μετά από σχετική προεργασία που έχει ξεκινήσει από τους σκάουτερ του «Δικεφάλου» τουλάχιστον από τον περασμένο Γενάρη.

Το PAOK24 επικοινώνησε με τον ατζέντη του Εντόι, Ζακί Μογιάλ, σε μία προσπάθεια να μάθει από πρώτο χέρι τι ακριβώς συμβαίνει με τον Σενεγαλέζο κι αν υπάρχουν προχωρημένες επαφές με τον ΠΑΟΚ.

«Εγώ είμαι ο ατζέντης του Εντόι και διαχειρίζομαι αποκλειστικά τις υποθέσεις που αφορούν το μέλλον του πελάτη μου», μας διευκρίνισε αρχικά, δείγμα της εμπορικότητας που έχει ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, η οποία ενδεχομένως να τράβηξε τα βλέμματα αρκετών ατζέντηδων με φόντο μία καλή πρόταση κι ένα καλό ντιλ.

«Τον τελευταίο καιρό δεν είχα κάποια επαφή με τον ΠΑΟΚ. Ο Σείχ έχει δεχτεί διάφορες προτάσεις για το μέλλον του τους τελευταίους μήνες. Προφανώς εξετάζουμε τι είναι καλύτερο για εκείνον», διευκρίνισε ο Μογιάλ όταν ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον του «Δικεφάλου» για τον πελάτη του.

«Μπορώ να σας πω ότι τις τελευταίες εβδομάδες βρισκόμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία με ένα τουρκικό κλαμπ. Δεν μπορώ να μιλήσω με βεβαιότητα, ούτε να αποκαλύψω παραπάνω στοιχεία αυτή τη στιγμή, γιατί κάθε λεπτομέρεια είναι σημαντική, αλλά νομίζω ότι οι πιθανότητες να συνεχίσει ο Σείχ στην Τουρκία είναι αυξημένες», κατέληξε ο ατζέντης του Σενεγαλέζου χωρίς να θέλει να προχωρήσεις σε περισσότερες διευκρινήσεις.

Με τις ισορροπίες στον πλειστηριασμό που ενδεχομένως γίνεται για τα... πόδια του Εντόι να είναι λεπτές, κανείς τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν μπορεί να ερμηνεύσει με σιγουριά αν η παραπάνω θέση του εκπροσώπου του ποδοσφαιριστή περιγράφει σε απόλυτο βαθμό την πραγματικότητα ή πρόκειται για ένα παιχνίδι από την πλευρά του με φόντο μία καλύτερη συμφωνία.

Το σίγουρο είναι ότι οι «σειρήνες» για τον Σενεγαλέζο ηχούν από πολλές πλευρές...

Διαβάστε ακόμη...