«Μόνο θετικές σκέψεις για τον ΠΑΟΚ!»

Από paok24.com : Ο Γιούριτσα Βούτσκο κάνει ένα... flashback, μιλώντας στο PAOK24 για όσα έγιναν πέρυσι και σχολιάζει τη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ
Πηγή: paok24.com
«Μόνο θετικές σκέψεις για τον ΠΑΟΚ!»

Είναι κι αυτός ένας από τους ανθρώπους που αν κι έφυγαν από τον ΠΑΟΚ, έχουν να πουν μόνο τα καλύτερα για το σύλλογο και τον κόσμο του.

Ο Γιούριτσα Βούτσκο, ο οποίος ήταν δεύτερος βοηθός του Ιγκόρ Τούντορ και αναλυτής αγώνων, μιλάει στο PAOK24 για όσα έγιναν πέρυσι και το πρόωρο "διαζύγιο" με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως δεν κρατάει κακία σε κανέναν, αλλά και για τη φετινή πορεία της ομάδας, έχοντας δει πολλά παιχνίδια της ομάδας. Τι απάντησε για Σαββίδη, Ίβιτς...

Η περσινή σεζόν και το "διαζύγιο"

Η συνεργασία σας με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε πρόωρα. Τι έγινε πέρυσι και τι έφταιξε;

"Πράγματι φύγαμε από τον ΠΑΟΚ λίγο μετά από τα μέσα της σεζόν, αλλά πραγματικά δεν μπορώ να πω κάτι, γιατί έγιναν όλα τόσο γρήγορα. Και για εμάς ήταν έκπληξη, αλλά ξέρουμε πως είναι τα πράγματα στο ποδόσφαιρο, έτσι είναι, όλα είναι πιθανά".

Νιώθεις αδικημένος;

"Όπως είπα, στο ποδόσφαιρο, όλα γίνονται, είναι ξεκάθαρο αυτό. Προσπαθούμε να κάνουμε όλοι ότι καλύτερο μπορούμε, κάποιες φορές αυτό έχει αποτελέσματα και κάποιες όχι. Ήταν μία απόφαση της ομάδας και τη σεβαστήκαμε όλοι μας".

Κρατάς επαφές με ανθρώπους του ΠΑΟΚ ή με παίκτες;

"Φυσικά! Έχω πολλούς φίλους στον ΠΑΟΚ. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Είμαι από τους ανθρώπους που μιλάνε πάντα καθαρά, μου αρέσει αυτό. Έχω κρατήσει επαφή με αρκετούς παίκτες, είναι όλοι τους πολύ καλά παιδιά".

Πέρυσι έγινε μεγάλη συζήτηση για τους μυϊκούς τραυματισμούς. Με "κρύο" μυαλό, τώρα τι σκέφτεσαι για αυτό;

"Και οι τραυματισμοί δυστυχώς, είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει συγκεκριμένος λόγος. Οι παίκτες δούλευαν σωστά και σκληρά κι αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία".

Ο φετινός ΠΑΟΚ, ο Σαββίδης, ο Ίβιτς και το ελληνικό πρωτάθλημα

Έχεις παρακολουθήσει καθόλου τον ΠΑΟΚ φέτος;

"Ναι, είδα αρκετά παιχνίδια του ΠΑΟΚ φέτος. Παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο, έχουν έρθει και αρκετοί καλοί παίκτες και είμαι μεγάλος φαν της ομάδας. Έχω μόνο θετικές σκέψεις για τον ΠΑΟΚ. Πέρασα οκτώ εξαιρετικούς μήνες στην ομάδα, που θα μου μείνουν αξέχαστοι. Δούλεψα με πολύ καλούς παίκτες και γενικότερα όσοι βρίσκονται γύρω από την ομάδα είναι πολύ αξιόλογοι".

Ποια είναι η άποψη σου για τον Ιβάν Σαββίδη και τον Βλάνταν Ίβιτς;

"Με τον Ιβάν Σαββίδη μίλησα μία μόνο φορά, οπότε δεν έχω μία ολοκληρωμένη άποψη για αυτόν. Είναι ένας άνθρωπος που παλεύει για την ομάδα κατά την άποψη μου, προσπαθεί να κάνει ότι καλύτερο μπορεί και το ίδιο ισχύει και για τον Βλάνταν Ίβιτς, εύχομαι και στους δύο τα καλύτερα".

Τι έχεις να θυμάσαι από το ελληνικό πρωτάθλημα;

"Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι δύσκολο, ιδιαίτερα για τις ομάδες που θέλουν να παίξουν επιθετικά. Οι περισσότερες ομάδες παίζουν πολύ αμυντικά. Αλλά δεν υπάρχει μία συγκεκριμένη φόρμουλα που θα μπορούσα να σου πω, ότι οδηγεί στη νίκη. Όλες οι ομάδες έχουν καλούς παίκτες. Φυσικά υπάρχουν κι άλλα, που δεν θέλω να τα θυμάμαι και να τα συζητάω...".

Η... επόμενη ημέρα

Αν κάποιος σε ρωτούσε για τον ΠΑΟΚ, τι θα του απαντούσες;

"Αν κάποιος με ρωτήσει για τον ΠΑΟΚ, θα του απαντήσω ότι πρόκειται για ένα μεγάλο κλαμπ, με εξαιρετικούς οπαδούς που δημιουργούν απίστευτη ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Η Θεσσαλονίκη είναι μία φανταστική πόλη και δεν υπάρχει κανένας λόγος να πεις κάτι αρνητικό. Έχω μόνο καλές αναμνήσεις και δεν θα μπορούσα να πω κάτι άσχημο".

Με τι ασχολείσαι τώρα; Διατηρείς μία ακαδημία ποδοσφαίρου, σωστά;

"Ναι, έχω μία ακαδημία ποδοσφαίρου μαζί με τον αδερφό μου, που ονομάζεται "Union Podstrana" και δουλεύω με παιδιά. Έχουμε περίπου 300 παιδιά αυτή τη στιγμή στην ακαδημία και απολαμβάνω να τους δείχνω πράγματα και να τους καθοδηγώ στα πρώτα τους βήματα".

Διαβάστε ακόμη...