Αλεξίου: «Να πιάσει το ζενίθ για να πετύχει»

Από metrosport.gr:Ο παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου μίλησε για τις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό και τον τρόπο με τον οποίο θα πετύχει τους στόχους της η ομάδα.
Πηγή: metrosport.gr
Αλεξίου: «Να πιάσει το ζενίθ για να πετύχει»

Την άποψη ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να βρεθεί στην αγωνιστική κατάσταση που βρισκόταν πριν από δύο μήνες για να μπορέσει να πετύχει τους στόχους του εξέφρασε ο Αλέξης Αλεξίου μιλώντας στο Μetropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Ο βετεράνος άσος του Δικεφάλου υποστήριξε ότι είναι καλύτερο που ο ΠΑΟΚ βρήκε τον Παναθηναϊκό στα ημιτελικά καθώς υπάρχουν δύο παιχνίδια και το δεύτερο είναι στην Τούμπα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τις προσεχείς αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ: «Παίζετε όλη η χρονιά. Το κύπελλο και τα πλέι οφ. Προπονητικά και ιατρικά έχει όλα τα μηχανήματα και όλη την εξέλιξη για να είναι έτοιμος και σε φόρμα. Πρέπει η ομάδα να βρεθεί στην κατάσταση που ήταν πριν από δύο μήνες. Να πιάσουν όλοι την απόδοση που πρέπει για να πετύχουν. Να επιστρέψουν και οι τραυματίες. Να πιάσουν το ζενίθ για να μπορέσουν να πετύχουν τους στόχους του.

Για το εάν θα πρέπει να δώσει βαρύτητα στο κύπελλο περισσότερο: «Είναι μια τεχνική μια εξυπνάδα που μπορείς να διαλέξεις παιχνίδια. Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι η πρόκριση στον τελικό. Πρέπει να έχουμε φουλ απόδοση. Μπορεί να κάνει ροτέισον. Έχει το υλικό και μπορεί να γυρίσει όλους τους παίκτες».

Για τον Παναθηναϊκό: «Είναι σε καλό φεγγάρι ο Παναθηναϊκός αλλά ο ΠΑΟΚ προλαβαίνει να βρεθεί στη φόρμα του. Θέλει πολύ προσοχή αλλά καλύτερα που τον πέτυχε στον ημιτελικό γιατί είναι δύο παιχνίδια. Σημαντικό που θα παιχτεί η πρόκριση στην Τούμπα».

Για τα θέματα συμπεριφοράς στην ομάδα: «Αυτά λύνονται σε ένα λεπτό. Μαζεύει τους παίκτες τους εξηγεί ότι είναι επαγγελματίες ότι η δουλειά τους είναι ο ΠΑΟΚ και εάν δε είναι σωστή η συμπεριφορά τους δεν έχουν χώρο στον ΠΑΟΚ. Είναι νέα παιδιά και θα τους δώσουμε μια ευκαιρία. Είναι εύκολο να λυθεί αυτό».

Για τον τραυματισμό του Μυστακίδη: «Ήταν άτυχο το παιδί. Του εύχομαι περαστικά. Υπομονή χρειάζεται. Θέλει έξι μήνες για να επανέλθει».

Διαβάστε ακόμη...