«Δε μας ικανοποιεί ακόμα η πρόταση του ΠΑΟΚ»

Από paok24.com : Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Ουκρανός εκπρόσωπος του Ζοζούλια
Πηγή: paok24.com
«Δε μας ικανοποιεί ακόμα η πρόταση του ΠΑΟΚ»

To «φλερτ» του ΠΑΟΚ με τον Ζοζούλια βρίσκεται σε πρώτο πλάνο στα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης.


Μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε στο PAOK24 ο Ισπανός εκπρόσωπος του παίκτης, Χοσέ Λορένθο και ο Ουκρανός συνεργάτης του, Βλάντιμιρ Κουζμένκο, μίλησε σε ουκρανικά μέσα, με τις δηλώσεις του να είναι ακριβώς στο ίδιο πλαίσιο.

«Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρθηκε για τον Ρομάν και το περασμένο καλοκαίρι. Υπάρχουν προτάσεις από την ελληνική ομάδα, αλλά αυτή τη στιγμή δε μας ικανοποιεί», τόνισε αρχικά ο Κουζμένκο, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε αναφορικά με το μέλλον του Ζοζούλια:

«Ο ίδιος ο Ζοζούλια είναι αυτός που παίρνει την απόφαση για το μέλλον του, με τον λόγο του να είναι νόμος, αυτό είναι αυτό που θέλει εκείνος. Οι προτάσεις δεν έρχονται μόνο από τον ΠΑΟΚ. Ο Ρομάν προπονείται σκληρά και δίνει το 100%, θέλοντας να συνεχίσει να προσπαθεί για να κερδίσει τον προπονητή του στην Μπέτις. Αναφορικά με την προσαρμογή του Ζοζούλια στην Ισπανία, όσοι τον γνωρίζουν είναι σε θέση να ξέρουν ότι θα προσπαθήσει μέχρι τέλους, όπως κάνει πάντα. Ενδεικτικό είναι ότι ακόμα και σήμερα δεν αφήνει τον χρόνο να περνάει και συνεχίζει τα μαθήματα Ισπανικών του με τον δάσκαλο του», κατέληξε ο Κουζμένκο.

Σε κάθε περίπτωση και ο Ουκρανός εκπρόσωπος του Ζοζούλια κοιτάζει το συμφέρον του ποδοσφαιριστή του, προσπαθώντας με κάθε τρόπο (όπως η αναφορά στο ενδιαφέρον και άλλων ομάδων) να εξασφαλίσει κάτι καλύτερο για το μέλλον του.

Διαβάστε ακόμη...