Τριετές και 360.000 ευρώ σε Τριτσώνη-Κουκουλάκη

Απο sdna.gr : Με τριετές συμβόλαιο και συνολικές απολαβές 360.000 ευρώ... έπεισε ο Κουτσοκούμνης τους Τριτσώνη και Κουκουλάκη
Πηγή: sdna.gr
Τριετές και 360.000 ευρώ σε Τριτσώνη-Κουκουλάκη

προκειμένου να αναλάβουν τα ηνία στην ΚΕΔ, με τα χρήματα να έρχονται από τα ταμεία της FIFA.

Μετά τον εμπρησμό στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα ο αντικαταστάτης του στην ΚΕΔ ήταν δύσκολο να βρεθεί, καθώς όπως είναι λογικό πολλοί θα φοβόντουσαν να μπλέξουν έχοντας απέναντί τους τη μαφία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τελικά η λύση βρέθηκε με τους Σταύρο Τριτσώνη και Μιχάλη Κουκουλάκη. Για να πουν το «ναι», ωστόσο οι δύο πρώην διεθνείς διαιτητές έπρεπε να δελεαστούν και όπως αναφέρει η εφημερίδα «Documento» ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης τους πρόσφερε κλειστό τριετές συμβόλαιο με τις μηνιαίες αποδεχές να ξεπερνούν τις 5.000 ευρώ.

Μάλιστα αυτά τα χρήματα θα καταβάλλονται από την Παγκόσμια Ομοσπονδία και όχι από την ΕΠΟ.

Ο Κουτσοκούμνης παράλληλα συμβούλευσε τον Τριτσώνη και τον συνεργάτη του να μην ακούν κανέναν παράγοντα ΠΑΕ ή ΕΠΣ, ενώ άλλαξαν και αριθμό στο κινητό τους τηλέφωνο και έτσι οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζουν θα το συζητούν μόνο με τον Κύπριο παράγοντα.

Όσο για την τριετία που προβλέπει το συμβόλαιό τους, αυτή θα εξαντληθεί ακόμη κι αν γίνουν εκλογές στην ΕΠΟ, καθώς η FIFA θα απαιτήσει οι δύο άνδρες να παραμείνουν στη θέση τους.

Διαβάστε ακόμη...