«Aν κάποιος κουνηθεί στα αποδυτήρια, περνάει έξω»

Από metrosport.gr : Ο βετεράνος άσος του Δικεφάλου μίλησε για τη χθεσινή νίκη - πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Σλόβαν Λίμπερετς.
Πηγή: metrosport.gr
«Aν κάποιος κουνηθεί στα αποδυτήρια, περνάει έξω»

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη σέντρα» μίλησε ο Αλέξης Αλεξίου για την πρόκριση του ΠΑΟΚ στους «32» του Europa League.

Ο Ελληνας τεχνικός υπογράμμισε τα στοιχεία που οδήγησαν τον ΠΑΟΚ στη νίκη επί των Τσέχων και το πόσο σημαντική είναι η ηρεμία στα αποδυτήρια της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το πού αποδίδει την μεταμόρφωση του ΠΑΟΚ: «Χθες είδαμε ένα παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ ήταν κυρίαρχος. Δεν είχε κανένα πρόβλημα, έδειξε οτι ήθελε το παιχνίδι έπαιξε καλο ποδόσφαιρο και δίκαια πήρε τη νίκη».

Για τη φάση του Βαρέλα στο χθεσινό παιχνίδι: «Το γκολ εκείνο, δεν χάνεται. Το τάιμινγκ που σηκώθηκε ήταν λάθος».

Για τις δηλώσεις του Βαρέλα μετά το χθεσινό παιχνίδι: «Εννοείται δεν το συζητάμε ο ΠΑΟΚ χθες αξίζει συγχαρητήρια, αλλά τώρα πρέπει να δώσει βαρύτητα και στο πρωτάθλημα και να βελτιώσει τη θέση του. Πρέπει να κάνει ένα come back και ακόμη και η ισοπαλία δεν θεωρείται καλή. Η νίκη πρέπει να είναι ο μοναδικός στόχος. Να δώσει όραμα στον κόσμο».

Για το αν το κλειδί ήταν τα αποδυτήρια: «Τα αποδυτήρια τα φτιάχνει ο προπονητής και η διοίκηση. Όταν η διοίκηση στηρίζει τον προπονητή, τα αποδυτήρια είναι εκκλησία ενώ συμβαίνει το αντίθετο όταν δεν τον στηρίζει. Στα αποδυτήρια ένας είναι ο αρχηγός, ο προπονητής, και οι άλλοι ακολουθούν. Όποιος δημιουργεί πρόβλημα, ανοίγει την πόρτα και φεύγει. Υπάρχει ιεραρχία, τάξεις, νόμοι, συμβόλαια στον ΠΑΟΚ. Πρέπει να είναι όλοι πειθαρχημένοι και να μην μιλά κανένας. Εάν κάποιος διανοηθεί να κουνηθεί τότε περνάει έξω».

Διαβάστε ακόμη...