«Λαχείο και κύριος με κεφαλαίο Κ ο Σαββίδης»

Από arenafm.gr: Ο Χρήστος Καραμπέρης μίλησε στον Arena fm και μεταξύ άλλων τόνισε:
Πηγή: arenafm.gr
«Λαχείο και κύριος με κεφαλαίο Κ ο Σαββίδης»

«Το έχουμε αυτό το θέμα με τον λίγο κόσμο. Πάντα βρίσκουμε δικαιολογίες. Όποιος αγαπά την ομάδα έρχεται είτε η ομάδα είναι καλή είτε όχι. Περιμένουμε κάποια στιγμή να έρθουν κοντά μας. Ο κόσμος έχει απαιτήσεις.

Στο βόλει διεκδικούνε τίτλους. Ο κόσμος θέλει χαρές, θέλει όραμα. Ο ΠΑΟΚ κάνει παντού πρωταθλητισμό. Ένα δυο τμήματα δεν μπορούν και μέσα σε αυτά είναι το μπάσκετ. Εμείς προσπαθούμε όσοι κι κι αν έρθουν να έχουμε τον ΠΑΟΚ ψηλά.

Όλα τα ματς ο ΠΑΟΚ θα τα χάνει ή θα τα κερδίζει στον πόντο. Θα τα παλεύει όλα τα ματς. Ακόμα δεν έχουμε δέσει σαν ομάδα. Η ομάδα είναι αυτή. Οι φίλαθλοι πρέπει να στηρίξουν αυτό που αγαπάνε, τον ΠΑΟΚ. Και το μυαλό μας είναι πότε θα έρθει ο άνθρωπος, να επενδύσει χρήματα για να μας βγάλει από την 4η 5η θέση.

Ο ΠΑΟΚ παλιά αυτές τις ομάδες τις κέρδιζε με 30 πόντους. Τα χρήματα μας είναι αυτά. Έπαιξε χθες μια ομάδα 250.000 μπάτζετ και μια 1,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ο επενδυτής υπάρχει και λέγεται Ιβάν Σαββίδης. Μόνο αυτός μπορεί να βοηθήσει. Μπορεί να ενοχλεί κάποιους αλλά αυτό είναι. Έχει ανάγκη τη βοήθεια ενός ανθρώπου που αγαπά τόσο τον ΠΑΟΚ. Ο Πρέλεβιτς κάνει φοβερή δουλειά, όλοι βοηθούν, αλλά λείπει η οικονομική δυνατότητα. Την έχουμε τη στήριξή του αλλά αυτό δε φτάνει για να επιστρέψει το όραμα.

Ο Σαββίδης μας έχει βοηθήσει σημαντικά. Είναι ο άνθρωπος που έχει βοηθήσει παντού τον ΠΑΟΚ. Δεν του αρέσει να μιλάνε γι αυτόν. Είναι κύριος με κεφαλαίο Κ. Είναι λαχείο. Μπορεί να εκτοξεύσει όποιο τμήμα ασχοληθεί. Τώρα θέλει στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να τον εκμεταλλευτούν και να του λένε μόνο αλήθειες. Τον έχουν φλομώσει στα ψέματα. Ξέρει τα πάντα όμως να το ξέρετε.

Αυτό που παρουσιάζεται τώρα δεν είναι ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο για μένα. 50 ήττες ας κάνεις, αλλά θα είσαι περήφανος και ψηλά το κεφάλι. Να σε χλευάζουν όλες οι εφημερίδες των Αθηνών, ποια αυτοί, τα λαμόγια, εσένα που είσαι το πιο τίμιο και περήφανο σωματείο που έχεις φτάσει εκεί με την αξία σου.»

Διαβάστε ακόμη...