«Ποιος μεγάλος παίκτης θα έρθει σε ένα τέτοιο Πρωτάθλημα;» (audio)

Από metrosport.gr: Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Κούτσης και αναφέρθηκε στο «πωλητήριο» που έβαλε ο Ιβάν Σαββίδης στον Στέφανο Αθανασιάδη, όπως επίσης και στην πιθανή επιστροφή Κάτσε στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: metrosport.gr
«Ποιος μεγάλος παίκτης θα έρθει σε ένα τέτοιο Πρωτάθλημα;» (audio)

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν θεωρεί χρήσιμη πιθανή επιστροφή Κάτσε: «Την απόφαση αυτή θα την πάρει ο Ίβιτς, αν νομίζει ότι ο Κάτσε χρειάζεται. Αυτή τη στιγμή, όμως, εκτιμώ ότι ο ΠΑΟΚ θέλει διαφορετικό παίκτη από τον Κάτσε. Να έχει επαφή με το γκολ, το αγωνιστικό του προφίλ να βασίζεται στη δημιουργία και όχι ανασταλτικά. Δεν σημαίνει αυτό, όμως, ότι αν κρίνουν πως χρειάζονται τον Κάτσε δεν πρέπει να συμπεριληφθεί και να βοηθήσει και αυτός τη φετινή προσπάθεια».

Για τις προσπάθειες του ΠΑΟΚ να φέρει στη Θεσσαλονίκη παίκτες μεγάλης αξίας: «Πρέπει να εξετάσουμε αν θέλει και ο μεγάλος παίκτης να έρθει στον ΠΑΟΚ και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αν βρεθεί ο καλός ο παίκτης, αυτός θέλει να έρθει; Είναι σημαντική η ερώτηση αυτή, πρέπει να βρεθούμε και στην θέση του παίκτη. Να έρθει σε ένα Πρωτάθλημα που μια γίνεται και μια όχι; Σε ένα πρωτάθλημα που υπάρχουν τρομοκρατικές ενέργειες; Δεν θα ήταν για έναν πραγματικό καλό παίκτη η καλύτερη επιλογή».

Για τα επιχειρήματα της ΠΑΕ προκειμένου να πείσει έναν μεγάλο παίκτη να έρθει στον ΠΑΟΚ: «Ασφαλώς και η φερεγγυότητα της ΠΑΕ και του Ιβάν Σαββίδη είναι στα θετικά, όμως, μιλάμε για μια περίπτωση λαχνού. Ήλθαν παίκτες στο παρελθόν όταν υπήρχε ένα Πρωτάθλημα με μια αγωνιστική συνέχεια και τον ΠΑΟΚ ανταγωνιστικό. Οι προϋποθέσεις του τότε με το τώρα είναι διαφορετικές. Μακάρι και εύχομαι να βρεθούν και τώρα τέτοιες περιπτώσεις, αν και υπάρχουν τόσες και τόσες ομάδες στην Ευρώπη που κάνουν σκάουτινγκ».

Για τον Στέφανο Αθανασιάδη: «Δεν μπορείς να πουλήσεις κάποιον αν προηγουμένως τον απαξιώσεις. Είναι δύσκολο να πουλήσω έναν παίκτη όταν τον προβάλλω ως ανεπαρκή, ότι βρίσκεται σε αφλογιστία κλπ. Σαν να θέλεις να πουλήσεις ένα αυτοκίνητο και να λες ότι είναι τρακαρισμένο, με προβλήματα κλπ. Ποιος θα το πάρει; Είναι άδικο για τον Αθανασιάδη αυτό, πρόσφερε στον ΠΑΟΚ. Μπορεί φέτος να ήταν άτυχος, δεν έβαλε καθοριστικά γκολ που θα έδιναν στον ΠΑΟΚ το κάτι παραπάνω. Δεν σημαίνει αυτό, όμως, ότι είναι άχρηστος και όλα αυτά που προσπαθούν να του προσάψουν».

Ακούστε όσα είπε ο Γιώργος Κούτσης ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...