«Γολγοθάς» για Φιορεντίνα-Σόουζα

Από inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ με την επιστροφή των διεθνών -μετά την επ' αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος-, θα ξεκινήσει την προετοιμασία του για το ματς με την Φιορεντίνα, στα πλαίσια της 5η αγωνιστικής του Εuropa League.
Πηγή: inpaok.com
«Γολγοθάς» για Φιορεντίνα-Σόουζα

Την προετοιμασία τους αντίστοιχα θα ξεκινήσουν και οι «Βιόλα», μια προετοιμασία ωστόσο για έναν μήνα-φωτιά που θα κρίνει ούτε λίγο ούτε πολύ την σεζόν για τον σύλλογο της Φλωρεντίας, αλλά και το μέλλον του Πάολο Σόουζα στον πάγκο της.

Η αρχή για την Φιορεντίνα, θα γίνει απέναντι στην Έμπολι, ακολουθώντας το ματς με τον ΠΑΟΚ, ενώ στην συνέχεια θα έχει την αναμέτρηση με την Ίντερ. Στα ματς-φωτιά της αντιπάλου του Δικέφαλου, υπάρχουν και τα παιχνίδια με Νάπολι και Λάτσιο, αλλά και αυτό με την Καραμπάχ στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Όπως σημειώνουν τα ιταλικά ΜΜΕ, αυτά τα ματς είναι κρίσιμα για τους «βιόλα», καθώς τα αποτελέσματα αυτών των αναμετρήσεων θα κρίνουν ολόκληρη την σεζόν για την Φιορεντίνα, αλλά και το μέλλον του Πάολο Σόουζα, με την καρέκλα του να... τρίζει.

Ήδη στην Ιταλία κυκλοφορεί φημολογία για τον Μαουρίτσιο Σάρι, με τον νυν προπονητή της Νάπολι, να φαντάζει ως το φαβορί για αντικαταστάτης του Πορτογάλου τεχνικού...

Διαβάστε ακόμη...