Παρουσίαση χορηγού ΚΥΑΝΑ

Από acpaok.gr: Επίσημη παρουσίαση της Εταιρείας ΚΥΑΝΑ πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου στην Αίθουσα Τύπου του PAOK Sports Arena.
Πηγή: acpaok.gr
Παρουσίαση χορηγού ΚΥΑΝΑ

Η Εταιρεία ΚΥΑΝΑ αποτελεί τον βασικό χορηγό του Τμήματος Μπάσκετ Γυναικών και θα προβάλλεται και φέτος στο μπροστινό μέρος της φανέλας, ενώ το τμήμα θα αναφέρεται ως ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ.

Στην παρουσίαση του χορηγού παρευρέθηκε ο Γενικός Αρχηγός του τμήματος κ. Βασίλης Αγγελίδης, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ΚΥΑΝΑ κ. Γιάννης Βασιλειάδης, καθώς και οι παίκτριες Εύα Κατωπόδη και Corinne Campbell.

Παίρνοντας πρώτος τον λόγο ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας, κ. Βασίλης Αγγελίδης ευχαρίστησε την εταιρεία ΚΥΑΝΑ, καθώς και τον κ. Γιάννη Βασιλειάδη, προσωπικά, για την ηθική και οικονομική στήριξη που προσφέρουν στο τμήμα για 7η συνεχόμενη χρονιά.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ΚΥΑΝΑ, κ. Γιάννης Βασιλειάδης, ο οποίος από πλευράς του τόνισε πως είναι μεγάλη χαρά του να βρίσκεται ο ίδιος και η εταιρεία δίπλα στην ομάδα. Καθώς η εταιρεία απευθύνεται στο γυναικείο πληθυσμό, η επιλογή της γυναικείας ομάδας μπάσκετ ενός ιστορικού Σωματείου ήταν η καλύτερη επιλογή για την προώθηση των προϊόντων μέσα από τα κορίτσια της ομάδας.

Επίσης, σημείωσε ότι η γιορτή των «90 χρόνων» ΠΑΟΚ συμπίπτει με τη γιορτή των «10 χρόνων» λειτουργίας της εταιρείας ΚΥΑΝΑ. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, η εταιρεία επιμένει στο να στηρίζει αθλητικούς συλλόγους και κυρίως τον ΠΑΟΚ, καθώς όπως τόνισε, είναι ιδιαίτερα ανταποδοτικό.

Η αρχηγός της ομάδας, Εύα Κατωπόδη, όντας χαρούμενη που βρίσκεται στην ομάδα για 3η συνεχόμενη χρονιά, ευχαρίστησε τον χορηγό κ. Γιάννη Βασιλειάδη για τη στήριξή του. Η αθλήτρια ευχήθηκε καλή επιτυχία τόσο στην ομάδα όσο και στην εταιρεία ΚΥΑΝΑ με υγεία και επίτευξη των υψηλών στόχων.

Η Corinne Campbell από την πλευρά της ευχαρίστησε και η ίδια την εταιρεία ΚΥΑΝΑ και ευχήθηκε στην εταιρεία μια καλή χρονιά με υψηλές πωλήσεις και στην ίδια την ομάδα, να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί.

Η εταιρία ΚΥΑΝΑ HELLAS A.E. δημιουργήθηκε στη Θεσσαλονίκη από μία ομάδα 5 ανθρώπων με κοινό όραμα για μία καινοτόμο πρόταση στον χώρο των επαγγελματικών προϊόντων κομμωτηρίου.

Επιπλέον έχει δημιουργήσει τη δομή υποστήριξης των συνεργατών της, ώστε να είναι αρωγός στην εξέλιξη της τέχνης τους μέσω επιμορφωτικών σεμιναρίων σε συνεργασία με Έλληνες και ξένους εκπαιδευτές, καθώς και μέσω εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα, όπου παρουσιάζονται οι νέες τάσεις και τεχνικές στην τέχνη της κομμωτικής.

Η εταιρεία ΚΥΑΝΑ είναι μία ελληνική εταιρεία με προϊόντα υψηλής ποιότητας, τα οποία εξελίσσει σε επίπεδο συστατικών και εφαρμογής σύμφωνα με όσα επιτάσσει η αγορά, ενώ σπουδαία είναι και η συμβολή της στην υποστήριξη κοινωνικά ευαίσθητων ομάδων, αθλητικών συλλόγων και περιβαλλοντικών δραστηριοτήτων.

Διαβάστε ακόμη...