«Ως ηγέτης οφείλει να βγει μπροστά ο Σαββίδης»

Από thessports.gr: Ως μια κίνηση την οποία όφειλε να κάνει χαρακτήρισε την απόφαση του Ιβάν Σαββίδη να αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Νίκος Βεζυρτζής.
Πηγή: thessports.gr
«Ως ηγέτης οφείλει να βγει μπροστά ο Σαββίδης»

«Από την πρώτη συνάντηση που είχα κάνει μαζί του, αυτό που του είχα πει είναι ότι θα έπρεπε να αναλάβει ο ίδιος τη θέση του προέδρου του ΠΑΟΚ. Από τότε θεωρούσα ότι είναι μια κίνηση που ισχυροποιεί και την ομάδα αλλά και την προσπάθεια που κάνει ο ίδιος σε αυτήν.

Η απάντησή του τότε ήταν ότι δεν είχε έρθει ακόμη το πλήρωμα του χρόνου. Φαίνεται ότι ο καιρός έφτασε τώρα και η ανάληψή της προεδρίας του ΠΑΟΚ από τον Ιβάν Σαββίδη θεωρώ ότι είναι σημαντική και ενθαρρυντική για το σύλλογο», ανέφερε ο παλιός πρόεδρος του «Δικεφάλου του Βορρά» στη Goal και συνέχισε:

«Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ο ηγέτης του ΠΑΟΚ. Ο άνθρωπος που βάζει τα χρήματα στην ομάδα, ο άνθρωπος που παίρνει και όλες τις αποφάσεις και πρέπει να είναι και αυτός που βγαίνει μπροστά. Από την στιγμή που ο ίδιος ασκεί εξουσία στην ΠΑΕ είναι για εμένα λογικό – και ίσως αναγκαίο- να είναι και πρόεδρος της ομάδας».

Τέλος πρόσθεσε: «Και πολύ περισσότερο σε αυτή την χρονική συγκυρία με εξελίξεις που υπάρχουν στο ελληνικό, είναι θετικό που ο Σαββίδης θα είναι, εκτός από μεγαλομέτοχος και ο πρόεδρος της ΠΑΕ.

Όπως και να έχει από τη στιγμή που έχει την απόλυτη πλειοψηφία των μετοχών η απόφαση είναι δική του. Και ο ίδιος αντιλαμβάνεται ότι ο ΠΑΟΚ όπως και οι άλλες μεγάλες ομάδες δεν είναι απλά μια επιχείρηση όπως οι άλλες στις οποίες δραστηριοποιείται.

Δεν είναι ο συμβολισμός ο οποίος προκύπτει από την απόφασή του αυτή, αλλά και ο μήνυμα που στέλνει σε όλους, φίλους και αντιπάλους», κατέληξε.

Διαβάστε ακόμη...