Αϊντχόφεν και Φιορεντίνα για νεαρούς παίκτες του ΠΑΟΚ

Από metrosport.gr: Από το πρόσφατο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ των Νέων ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ακαδημία Πούσκας, ορισμένοι παίκτες του Δικεφάλου άρεσαν σε σκάουτερ
Πηγή: metrosport.gr
Αϊντχόφεν και Φιορεντίνα για νεαρούς παίκτες του ΠΑΟΚ

Στο πρόσφατο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ των Νέων στην Ουγγαρία, στο οποίο η ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ Κ20 αντιμετώπισε την ακαδημία του Φέρεντς Πούσκας, ορισμένοι παίκτες του Δικεφάλου «γυάλισαν» με τις αγωνιστικές τους επιδόσεις, τους σκάουτερ ξένων ομάδων που ήταν παρόντες.

Για παράδειγμα ο νεαρός αμυντικός Κώστας Δημητρίου βρίσκεται στο στόχαστρο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Μ» γνωστών ευρωπαικών ομάδων. Ήδη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που κάναμε, η διοίκηση της Αϊντχόφεν και της Φιορεντίνα έχουν στείλει επίσημες προτάσεις στον ΠΑΟΚ και σε αυτές κατέθεσαν συγκεκριμένα οικονομικά δεδομένα για να αποκτήσουν τον νεαρό. Από τον ΠΑΟΚ αρνήθηκαν να μπουν σε διαδικασία συζήτησης και κατοχύρωσαν τον Δημητρίου. Το ενδιαφέρον όμως των ξένων, παραμένει έντονο.

Προτάσεις και για τον Δονοντσάκη

Από το πρόσφατο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ των Νέων ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ακαδημία Πούσκας που έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1, ένας ακόμη παίκτης του Δικεφάλου μπήκε στο στόχαστρο ξένων ομάδων.

Ο λόγος για τον υψηλόσωμο (1,95) κεντρικό αμυντικό Αστέριο Δοδοντσάκη που έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Και για τον νεαρό αμυντικό, έχουν φθάσει το τελευταίο διάστημα στον ΠΑΟΚ προτάσεις με email έντονου ενδιαφέροντος κυρίως από ομάδες της Ιταλίας και της Γερμανίας. Όμως στην Τούμπα δεν το συζητούν αυτή την στιγμή, ούτως ως ενδεχόμενο. Κατοχύρωσαν τον νεαρό, κλείνοντας την πόρτα στους επίδοξους μνηστήρες.

Παράλληλα ζητούν από όλους τους νεαρούς να παραμείνουν αφοσιωμένοι στις υποχρεώσεις τους στον απόλυτο βαθμό και να συνεχίσουν την δουλειά για να βελτιώσουν τις αδυναμίες τους και να εξελιχθούν.

Διαβάστε ακόμη...