Τα «πράσινα» παπαγαλάκια!

Απο inpaok.com : Έπιασαν… δουλειά τα παπαγαλάκια (πράσινης απόχρωσης) σε μια προσπάθεια να διασπάσουν την συνοχή της παράταξης Γραμμένου, με στόχο να τορπιλίσουν την προσπάθεια ανατροπής της σημερινής διοίκησης της ΕΠΟ.
Πηγή: inpaok.com
Τα «πράσινα» παπαγαλάκια!

Είναι προφανές ότι στον Παναθηναικό έχουν βολευτεί με την σημερινή κατάσταση στην ΕΠΟ και στην διαιτησία, συνθηκολογώντας με το σύστημα.

Ύποπτες διαρροές περί αλλαγής πλεύσης από τον Χρήστο Σάββα, πρώην πρόεδρο της ΕΠΣ Κοζάνης και άλλου τέτοιου είδους δημοσιεύματα και… πληροφορίες, με στόχο να προκαλέσουν ταραχή και πανικό στην παράταξη του Βαγγέλη Γραμμένου που αποτελεί πλέον την μεγάλη δύναμη στην ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Ο ίδιος ο Χρήστος Σάββας τους κατακεραύνωσε, μιλώντας το μεσημέρι της Τρίτης στον «ARENA 89.4 FM». Πήρε ξεκάθαρα θέση υπέρ του Βαγγελή Γραμμένου ενώ ανάλογη στάση κράτησε και ο Βασίλης Χατζηαποστόλου από την ΕΠΣ Κιλκίς, κατακεραυνώνοντας όσους μιλούν για συναίνεση με την «εγκληματική οργάνωση» και τα πρόσωπα που την προστατεύουν.

Είναι προφανές ότι έχουν χάσει το παιχνίδι σε επίπεδο ψήφων και επιχειρούν να διασπάσουν τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης σε μια ύστατη προσπάθεια να φρενάρουν την κάθαρση και την εξυγίανση του ποδοσφαίρου που θα ξεκινήσει από την επομένη των εκλογών της 26ης Οκτωβρίου. Το φοβερό της υπόθεσης είναι ότι αυτές οι προσπάθειες, ξεκινούν από τα «πράσινα» φερέφωνα.

Αίφνης οι «πράσινοι» έχουν αναλάβει την υπεράσπιση της «εγκληματικής οργάνωσης», εξυπηρετώντας τα συμφέροντα του λιμανιού και όσων στηρίζει. Είναι αυτό που επί μήνες αναφέρει η στήλη. Παίζεται ύπουλο παιχνίδι σε βάρος του Βαγγέλη Γραμμένου και μόνο τυχαία δεν είναι τα διαιτητικά «εγκλήματα» σε βάρος του ΠΑΟΚ από την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το χειρότερο όλων είναι ότι μέσα στην Θεσσαλονίκη πολλαπλασιάζονται επικίνδυνα τα παπαγαλάκια που είναι ξεκάθαρο ότι παίρνουν γραμμή εναντίον όχι του ΠΑΟΚ μόνο, αλλά και της κάθαρσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μάθετε να αντιλαμβάνεστε τι διαβάζετε και τι ακούτε. Ποιους και τι εξυπηρετούν όσα λέγονται και γράφονται –δυστυχώς- σ΄ αυτή την πόλη.

Διαβάστε ακόμη...