Ήθελε ΠΑΟΚ ο Βίτορ

Από inpaok.com: Την επιθυμία του να τεθεί αντιμέτωπος με τον ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League, εξέφρασε ο Μιγκέλ Βίτορ, μιλώντας σε ΜΜΕ του Ισραήλ.
Πηγή: inpaok.com
Ήθελε ΠΑΟΚ ο Βίτορ

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός της Χάποελ Μπερ Σεβά, κλήθηκε να σχολιάσει τον αποκλεισμό της ομάδας του από τα play off του Champions League, μετά την ήττα από την Σέλτικ, αλλά και την κλήρωση της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ο πρώην παίκτης του Δικεφάλου, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στους «ασπρόμαυρους», τους οποίους ήθελε αντίπαλους...

«Προφανώς και είμαστε δυσαρεστημένοι από τον αποκλεισμό μας, ήμασταν κοντά στους ομίλους του Champions League, αλλά γράψαμε ιστορία για τον σύλλογο. Πρέπει να είμαστε περήφανοι για τις εμφανίσεις μας.

Πιστεύω ότι η κλήρωση του Europa League, είναι καλή για εμάς. Υπάρχουν καλές ομάδες και θα είναι συναρπαστικό να παίξουμε εναντίον τους. Ελπίζω να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε σε αυτά τα ματς.

Προφανώς και θα ήθελα να κληρωθούμε με τον ΠΑΟΚ, θα ήταν ωραίο να αγωνιστώ απέναντι στην πρώην ομάδα μου, αλλά είμαι χαρούμενος με την κλήρωση», ανέφερε ο 27χρονος αμυντικός στις δηλώσεις του.

Μπορεί η κληρωτίδα να μην του έκανε την χάρη, ωστόσο ο Μιγκέλ Βίτορ, θα κληθεί να αντιμετωπίσει τις Ίντερ, Σαουθάμπτον και Σπάρτα Πράγας στο 11ο γκρούπ του Europa League.

Διαβάστε ακόμη...