«Μόνιμος πρωταγωνιστής ο ΠΑΟΚ»

Από arenafm.gr: Για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ, τους στόχους της νέας περιόδου και το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου, Σωτήρη Σωτηρίου, μίλησε στον «Arena FM 89.4» ο Νίκος Σμαραγδής.
Πηγή: arenafm.gr
«Μόνιμος πρωταγωνιστής ο ΠΑΟΚ»

Συγκεκριμένα σχολίασε για την παραμονή του στην ομάδα, πως:

«Έγιναν τις τελευταίες ημέρες κάποιες συζητήσεις και καταλήξαμε στον... «γάμο». Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνίζομαι και τη νέα χρονιά στον ΠΑΟΚ. Πρέπει να κατακτήσουμε τα κεκτημένα και φέτος. Μέχρι να τελειώσει η μεταγραφική περίοδος όλα παρέμειναν ανοικτά. Διατηρούσαμε ανοιχτή γραμμή με την διοίκηση. Τελικά η συγκυρία ήταν ιδανική και βρέθηκε η χρυσή τομή που θέλαμε και οι δυο. Ήθελα πάρα πολύ να παραμείνω στην ομάδα και να συνεχίσω να την βοηθάω. Από την στιγμή που θέλαμε και οι δυο ήταν θέμα χρόνου. Μπορεί να καθυστέρησε αλλά τα βρήκαμε. Το πιο σημαντικό ήταν ότι από την πλευρά του ΠΑΟΚ και του προπονητή το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο. Οι στιγμές που έζησα πέρυσι με ένα κατάμεστο «Παλατάκι» παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο και για μένα, όταν ειδικά και η ομάδα δείχνει ότι θέλει να πρωταγωνιστήσει και φέτος. Έχουμε κοινούς στόχους και αυτό αρκεί».

Μιλώντας για τους στόχους της νέας περιόδου ανέφερε:

«Φέτος το πρωτάθλημα θα είναι πιο δύσκολο. Οι ομάδες έχουν ενισχυθεί αρκετά ενώ και ο Παναθηναϊκός έκανε καλές μεταγραφές. Ωστόσο οι καλοκαιρινές μεταγραφές δεν δίνουν τον τίτλο, ο πρωταθλητής βγαίνει στο τέλος της χρονιάς και όχι το καλοκαίρι. Οπότε, εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να μπούμε και να δουλέψουμε σκληρά. Θα είναι μια δύσκολη χρονιά για όλους. Η κατάκτηση των δυο τελευταίων πρωταθλημάτων για τον ΠΑΟΚ, είναι μια πίεση και μια απαίτηση που την έχουμε σε πρώτη φάση εμείς οι αθλητές και μετά όλοι οι άλλοι γύρω μας. Θέλουμε ο ΠΑΟΚ να πρωταγωνιστήσει και η ομάδα είναι ήδη πολύ δυνατή».

Ο Νίκος Σαραγδής μίλησε με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Σωτήρη Σωτηρίου:

«Έχω υπάρξει συμπαίκτης μαζί του σε Ολυμπιακό και Ηρακλή και κάνουμε αρκετή παρέα εκτός γηπέδου. Είναι μια ήρεμη δύναμη, είναι το παιδί που ανά πάσα στιγμή όταν θα κληθεί, θα δώσει τα μέγιστα μέσα στην ομάδα. Είναι πολύ σκληρός στην προπόνηση και έχει πολύ καλά στοιχεία και πιστεύω όταν του δοθεί η ευκαιρία, θα το αποδείξει σε όλους».

Διαβάστε ακόμη...