Όνειρα για Τζαβέλλα

Από inpaok.com: Για ενδιαφέρον της Μακάμπι Χάιφα, για τον Γιώργο Τζαβέλλα, κάνουν λόγο ισραηλινά ΜΜΕ, με τους «πράσινους», να... ονειρεύονται πως θα καταφέρουν να τον πείσουν να μετακομίσει στο Ισραήλ.
Πηγή: inpaok.com
Όνειρα για Τζαβέλλα

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «maariv.co.il«, η Μακάμπι ψάχνει τον αντικαταστάτη του Ταλέμπ Ταβάθα, που πήρε μεταγραφή για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, έναντι του 1,2 εκ. ευρώ.

Ένα από τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα της ισραηλινής ομάδας, είναι αυτό του Γιώργου Τζαβέλλα, καθώς είναι γνώριμος του Αθλητικού Διευθυντή της Μακάμπι, Θορ Κρίστιαν Κάρλσεν, από την κοινή τους παρουσία στην Μονακό.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρει η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, πρόθεση των ανθρώπων του συλλόγου από την Χάιφα, είναι να προσφέρουν συμβόλαιο ύψους 400.000 ευρώ στον 28χρονο κεντρικό αμυντικό, ενώ ακόμα δεν έχουν «χτυπήσει» την πόρτα του ΠΑΟΚ, για να διερευνήσουν τις προθέσεις των επιτελών του Δικεφάλου...

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από λίγες μέρες ο ατζέντης του έμπειρου αμυντικού, Πολ Κουτσολιάκος, βρέθηκε στην Ολλανδία και είχε συζητήσεις με τον πρόεδρο της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Λιούμπος Μίχελ, σε μια πρώτη κουβέντα αναφορικά με το θέμα της ανανέωση του συμβολαίου του Τζαβέλλα.

Διαβάστε ακόμη...