Σε ρυθμούς Euro οι διεθνείς των πέντε πιθανών αντιπάλων

Από metrosport.gr: Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει σε προκριματικό γύρο του Champions League μετά από 5 χρόνια και δικαιούται να ονειρεύεται τους χρυσοφόρους ομίλους της διοργάνωσης.
Πηγή: metrosport.gr
Σε ρυθμούς Euro οι διεθνείς των πέντε πιθανών αντιπάλων

Oπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα η «Μ» σας παρουσιάζει τα τελευταία νέα των ομάδων που στις 15 Ιουλίου θα μπουν στην κληρωτίδα του τρίτου προκριματικού γύρου του CHL

ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ

Με το βλέμμα στην Εθνική

Με έξι ποδοσφαιριστές εκπροσωπείται η ομάδα της Τσεχίας στην Εθνική Ομάδα. Σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο κόντρα σε Ισπανία, Κροατία και Τουρκία. Συγκεκριμένα οι Κούμπεκ, Κάντλετς, Ντοκάλ, Κρέστσι, Σουράλ και Λαφάτα ταξίδεψαν στην Γαλλία για συμμετάσχουν στην σπουδαία διοργάνωση. Το πρωτάθλημα της Τσεχίας ξεκινάει περίπου ένα μήνα νωρίτερα από την Super League, με την πρεμιέρα να έχει οριστεί για τις 23 Ιουλίου, τρεις μέρες πριν το πρώτο παιχνίδι για τον τρίτο προκριματικό του Champions League. Είναι φανερό ότι οι Τσέχοι θα έχουν ένα ελαφρύ προβάδισμα αφού θα έχουν ολοκληρώσει την καλοκαιρινή τους προετοιμασία.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Οι οκτώ διεθνείς

Όπως και στην Σπάρτα, έτσι και η τουρκική ομάδα μετρά αρκετούς διεθνείς και δεν αναφερόμαστε μόνο στους Τούρκους. Ο Νάνι είναι στην Εθνική Πορτογαλίας, ενώ στην τελική 23άδα της Εθνικής Τουρκίας συμπεριλήφθηκαν οι Γκιονούλ, Τοπάλ, Ερκίν, Οζμπαϊρακλι, Σεν και Τουφάν. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πιθανή αντίπαλος του ΠΑΟΚ είναι η ομάδα με τους περισσότερους διεθνείς από τους υπόλοιπους τουρκικούς συλλόγους. Και φυσικά αν η Πορτογαλία και η Τουρκία προχωρήσουν στο Euro, η ενσωμάτωση των διεθνών ποδοσφαιριστών στην προετοιμασία της ομάδας θα καθυστερήσει. Η τούρκικη ομοσπονδία δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την ακριβή ημερομηνία έναρξης του νέου πρωταθλήματος, με το Σαββατοκύριακο 13-14 Αυγούστου να μοιάζει η επικρατέστερη ημερομηνία για την πρεμιέρα.

ΣΑΧΤΑΡ

Κόντρα στα «πάντσερ»

Αύριο το βράδυ, η Ουκρανία ρίχνεται στη μάχη του Euro αντιμετωπίζοντας στο πιο δύσκολο παιχνίδι του ομίλου την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Γερμανία. Εννιά ποδοσφαιριστές της ομάδας θα ταξιδέψουν στα γήπεδα της Γαλλίας το φετινό καλοκαίρι. Στην ενδεκάδα των Ουκρανών αναμένεται να βρεθούν περισσότεροι από τέσσερις ποδοσφαιριστές της Σαχτάρ όπως φάνηκε άλλωστε και από την τελευταία προπόνηση της ομάδας. Πιατόφ, Στεπανένκο, Σεβτσούκ, Κούχερ, Ρακίτσκι, Μπούτκο, Κοβαλένκο και ο νεοαποκτηθείς Σελέζνιοφ στελεχώνουν την Εθνική ενώ υπάρχει και ο Ντάριο Σρνα που στα 34 του, θα ηγηθεί της προσπάθειας της Κροατίας ίσως στην τελευταία του μεγάλη διοργάνωση. Θυμίζουμε, ότι το πρωτάθλημα στην Ουκρανία ξεκινά πριν την πρώτη αναμέτρηση για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, με την Σαχτάρ να μπαίνει στην μάχη για τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης έχοντας ολοκληρώσει πλήρως την καλοκαιρινή της προετοιμασία, η οποία θα διεξαχθεί στην Ολλανδία. Οι Ουκρανοί θα κάνουν πρεμιέρα εντός έδρας στις 23 Ιουλίου κόντρα στην νεοφώτιστη Ζίρκα Κιροβοχράντ.

ΑΓΙΑΞ

Εκπροσωπείται από τον Μίλικ

Το μεγάλο κάζο της Εθνικής Ολλανδίας που δεν κατάφερε να προκριθεί στην τελική φάση του Euro, δίνει την ευκαιρία στους Ολλανδούς διεθνείς του Αγιαξ να απολαμβάνουν τις διακοπές τους. Μάλιστα η πιθανή αντίπαλος του ΠΑΟΚ έχει μόλις έναν εκπρόσωπο στα γήπεδα της Γαλλίας και αναφερόμαστε στον Αρκάντιους Μίλικ που θα αγωνιστεί με την Εθνική Πολωνίας. Έτσι με ξεκούραστο το ρόστερ του ο Αγιαξ θα ξεκινήσει στις 26 ή στις 27 Ιουλίου την περιπέτειά του στα προκριματικά του Champions League, με την σέντρα της Eredivisie να έχει οριστεί για τις 05 Αυγούστου, γεγονός που δίνει ένα μικρό πλεονέκτημα στους Ολλανδούς, οι οποίοι θα έχουν ολοκληρώσει το μεγαλύτερο μέρος της καλοκαιρινής τους προετοιμασίας.

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

Ψάχνουν προπονητή και πωλούν τον Σουάρεζ

Θέμα λίγων ημερών είναι η ανακοίνωση από τον βελγικό σύλλογο για την συμφωνία με νέο τεχνικό. Αυτό το θέμα είναι άμεση προτεραιότητα για τη διοίκηση της ομάδας αλλά παράλληλα προσπαθεί να τρέξει και μεταγραφικά θέματα. Όπως μάλιστα έγινε γνωστό, εκτός του Ντένις Πράετ και ο Ματίας Σουάρεζ είναι έτοιμος να αποχωρήσει με την Σαμπντόρια να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του προσφέροντας 2,5 εκατομμύρια ευρώ τη στιγμή που η Αντερλεχτ αξιώνει 3 εκατομμύρια ευρώ. Ο παίκτης έχει συμφωνήσει σε όλα με την Σαμπντόρια για συμβόλαιο που θα του εξασφαλίζει 800.000 ευρώ ετησίως τη στιγμή που στην Αντερλεχτ έπαιρνε 600.000 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη...