«Υμνοι» στη Σερβία για τον Βλάνταν Ιβιτς

Από metrosport.gr: Εγκωμιαστικά σχόλια των σερβικών Μέσων για την δουλειά του Βλάνταν Ιβιτς στον ΠΑΟΚ και την εξασφάλιση του εισιτηρίου για το Champions League.
Πηγή: metrosport.gr
«Υμνοι» στη Σερβία για τον Βλάνταν Ιβιτς

Ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε την πρώτη θέση των πλέι οφ και το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League, υπο τις οδηγίες του Βλάνταν Ιβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός κατάφερε να αλλάξει τελείως την εικόνα του Δικεφάλου μέσα στους τρεις μήνες που ανέλαβε την ομάδα και το γεγονός αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τους συμπατριώτες του.

Τα σερβικά Μέσα φιλοξενούν εγκωμιασικά σχόλια για τον 38χρονο τεχνικο και η παραμονή του στον πάγκο του ΠΑΟΚ αποτελεί θέμα στην πατρίδα του.

«Εξαιρετική δουλειά από τον Ίβιτς, ο ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League. Ο νεαρός αλλά έμπειρος Σέρβος κατάφερε να εξασφαλίσει την πρωτιά στα playoffsssssss και έτσι ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής οργάνωσης», γράφουν χαρακτηριστικά οι Σέρβοι.

Επίσης αρθρο της ιστοσελίδα mozzartsport.gr με τίτλο «Η μεγάλη επιτυχία του Ίβιτς», αναφέρει: «Στις αρχές Μαρτίου ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία με τον Ίγκορ Τούντορ και να δώσει την ευκαιρία στον Βλάνταν Ίβιτς, μια κίνηση που αποδείχθηκε λαμπρή.

Ο Ίβιτς δυνάμωσε την ομάδα, έβαλε μέσα τις δικές του πινελιές και ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε την πρωτιά που ήθελε με φόντο το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League».

Διαβάστε ακόμη...