«Η πόλη χρειάζεται μια νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό»

Από thessports.gr: O Στέφανος Σαράτσης, πρώην μέλος του Δ.Σ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μίλησε στο thessports για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, την αποχώρηση του Φράνκ Άρνεσεν, τον Ιγκόρ Τούντορ αλλά και για την επετειακή φανέλα του συλλόγου.
Πηγή: thessports.gr
«Η πόλη χρειάζεται μια νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό»

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Στέφανος Σαράτσης:

Ένα σχόλιο για τη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης για το πρωτάθλημα το περασμένο Σάββατο;

«Η ομάδα έπαιξε καλά ανέλπιστα. Το λέω εξαιτίας των πολλών ελλείψεων που είχε. Πιστεύω το ματς το κλειδώσαμε στο σημείο που ο Στέλιος (Κιτσιου) αντέδρασε σε μια απόφαση του διαιτητή και άναψαν τα αίματα. Μας λείπει αυτό. Κατά τα αλλά πιστεύω πως και ο Αστέρας παρουσιάστηκε πολύ αδύναμος»

Πως βλέπετε το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό στο κύπελλο;

«Το παιχνίδι το βλέπω σαν ένα ντέρμπι από τα παλιά. Η ομάδα είναι αποδεκατισμένη αλλά έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στους αρχηγούς μας ώστε να ετοιμάσουν και τους νεότερους για ένα τέτοιο ντέρμπι. Σ' αυτά τα ματς χρειάζεται το πάθος για να καλύψεις τις ελλείψεις σου. Η πόλη χρειάζεται μια νίκη αύριο και θα είμαστε όλοι εκεί για την πάρουμε.»

Για την αποχώρηση του Φρανκ Άρνεσεν από τον ΠΑΟΚ πριν ολοκληρωθεί η χρονιά;

«Ήταν κατά την γνώμη μου μια αποτυχημένη επιλογή που κάποια στιγμή θα κατέληγε εκεί. Οι υπεύθυνοι πίστευαν πως έπρεπε να διακόψουν τώρα την συνεργασία.»

Για την παρουσία του Ιγκόρ Τούντορ στην ομάδα από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα;

«Πάλι κατά την γνώμη μου, πιστεύω πως δεν έχει δώσει τίποτα στην ομάδα ούτε και μπορεί να δώσει. Έχει να κερδίσει ο ίδιος περισσότερα αλλά δεν είναι του παρόντος αυτό το θέμα. Προέχει το κύπελλο.»

Για την επιλογή του Σαββίδη να βάλει στην θέση του προέδρου και του αθλητικού διευθυντή τον Λούμπος Μίχελ;

«Το νέο πρόεδρο δεν τον γνωρίζω και δεν έχω άποψη. Θεωρώ πως είναι μια προσωπικότητα στον χώρο και ελπίζω να λειτουργήσει έτσι.»

Αν σας άρεσε η νέα επετειακή φανέλα του ΠΑΟΚ;

«Κατ' αρχάς δεν υπάρχει για μένα άσχημη φανέλα της ομάδας. Είναι μια όμορφη φανέλα. Συνήθως επετειακή κάνουμε μια φανέλα που άφησε ιστορία. Αν σκεφτούμε πως η ομάδα έχει δυο πρωταθλήματα, το λογικό θα ήταν να χρησιμοποιηθεί μια από εκείνες τις δύο. Το 1985 υπήρχε μια απλή άσπρη φανέλα όποτε δεν θα μπορούσε να είναι κάτι ξεχωριστό και το 1976 η ομάδα φορούσε κατά την άποψη μου την πιο όμορφη φανέλα. Αυτήν που στις μέρες μου, μαζί με τα παιδιά του τμήματος, επιλέξαμε και ονομάσαμε ρετρό. Εκείνη λοιπόν την φανέλα αν υπήρχαν τα ανάλογα εφόδια και χρήματα όπως σήμερα θα μπορούσαμε να την κάνουμε τέλεια. Πιστεύω πως εκείνη η ριγέ φανέλα είναι αυτό που σου έρχεται στο μυαλό όταν ακούς ΠΑΟΚ. Μάλλον είμαι πολύ ρομαντικός. Άρα όπως καταλαβαίνεις οι επιλογές ήταν λίγες. Με τον δικέφαλο στο στήθος όμως, όλες είναι πανέμορφες.»

Διαβάστε ακόμη...