Η 3η θέση περνάει από τη Νέα Ιωνία!

Ολοκληρώνεται το Σαββατοκύριακο η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος...Ίσως το σημαντικότερο ματς της αγωνιστικής θα διεξαχθεί στη Νέα Ιωνία.
Η 3η θέση περνάει από τη Νέα Ιωνία!

Οι δύο σερί ήττες του ΠΑΟΚ από Φίλιππο και Ποσειδώνα έδωσαν το δικαίωμα στον ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑ να τον φτάσει στον πόντο και πλέον η 3η θέση θα κριθεί στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Αυτή η θέση δίνει αβαντάζ ενόψει πλέι όφ με τον νικητή να έχει σοβαρές πιθανότητες να την κρατήσει μέχρι το τέλος της Β΄ φάσης και να πάρει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ υπό προϋποθέσεις αφήνει κάποιες πιθανότητες διεκδίκησης της 2ης θέσης που οδηγεί στον τελικό. Κατσίκης, Πρτσκάλο θα απουσιάσουν για τους γηπεδούχους, ενώ ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί πλήρης.

«Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό εδώ που φτάσαμε. Είναι ευκαιρία να πάρουμε την 3η θέση και να διεκδικήσουμε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Πρέπει να προσέξουμε την εμπειρία του Αλβανού και να προσπαθήσουμε να τον βγάλουμε εκτός ρυθμού. Επίσης χρειάζεται να ελαττώσουμε τα λάθη μας και να δέσουμε καλά την άμυνα μας στο κέντρο, περιορίζοντας τα γκολ από τα πίβοτ», σχολίασε ο πλέι μέικερ των γηπεδούχων Θόδωρος Γκέρτσος.

O πίβοτ του ΠΑΟΚ Νίκος Κοκώνης επεσήμανε: «Δεν χρειάζονται πολλά λόγια και δεν υπάρχουν επιλογές. Σε αυτόν τον αγώνα, όπως και σε εκείνους που θα ακολουθήσουν στα πλέι οφ, πρέπει να τα δώσουμε όλα. Να... σκυλιάσουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να μην αφήσουμε να πάει χαμένη η χρονιά».

Διαβάστε ακόμη...