«Φάκελος» Ουεντραόγκο!

Οι φετινές επιδόσεις του 24χρονου χαφ, τα δικαιώματα του ΠΑΟΚ και η πρόθεση του Πανσερραϊκού!
Πηγή: paok24.com
«Φάκελος» Ουεντραόγκο!
Photo Credits: @paok24

Εκτός από τους τέσσερις ποδοσφαιριστές της “πρώτης” ομάδας που αγωνίζονται ως δανεικοί, ο ΠΑΟΚ παραχώρησε με υποσχετική στον Πανσερραϊκό το περασμένο καλοκαίρι τον Ισμαϊλα Ουεντραόγκο.

Με “προίκα” τις 39 εμφανίσεις του με τον ΠΑΟΚ Β στο πρωτάθλημα της Super League 2, η θητεία του 24χρονου αμυντικού χαφ στις Σέρρες ήταν εκ διαμέτρου αντίθετη με αυτή στον Βόλο, τη φανέλα του οποίου φόρεσε μόλις μία φορά για 33 λεπτά στο ξεκίνημα της περσινής σεζόν, επίσης ως δανεικός.

Με τα “Λιοντάρια” και υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία, ο διεθνής χαφ από την Μπουρκίνα Φάσο κατέγραψε 24 συμμετοχές (18 στην κανονική περίοδο της Super League, μία στο Κύπελλο Ελλάδας και 5 στα playouts),  καταφέρνοντας να μετατραπεί σε μία από τις “σταθερές” των Σερραίων στην επιτυχημένη προσπάθειά τους να παραμείνουν στην κατηγορία!

Σε ότι αφορά το μέλλον του Ουεντραόγκο, η πρώτη και η τελευταία λέξη φυσικά και ανήκει στον ΠΑΟΚ, όμως τίποτα δεν δείχνει τη δεδομένη χρονική στιγμή πως ο Αφρικανός μέσος θα βρει “ανοιχτή” την πόρτα της “πρώτης” ομάδας.

Σε αυτή την περίπτωση, βάσει της συμφωνίας του Δικεφάλου με τον Πανσερραϊκό, οι Σερραίοι θα έχουν τον πρώτο λόγο για να αποκτήσουν τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή, με τους “ασπρόμαυρους” να διατηρούν λογικά κάποιο ποσοστό μεταπώλησης.

Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως οι άνθρωποι του Πανσερραϊκού έχουν θετική προδιάθεση για την παραμονή του Ουεντραόγκο στις Σέρρες, έχοντας μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι τόσο από τον χαρακτήρα του όσο και από την εικόνα του στο χορτάρι, παρότι δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το αν ο Πάμπλο Γκαρσία θα παραμείνει ή όχι στον “ερυθρόλευκο” πάγκο.

Διαβάστε ακόμη...