Ο Σβαμπ έχει παράδοση με Άρη

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε το στόχο του, έκανε το απόλυτο σε τρία συνεχόμενα ντέρμπι στην Τούμπα, η ΑΕΚ ηττήθηκε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και πλέον το πρωτάθλημα είναι στα πόδια των παικτών του Δικεφάλου, που με νίκη θα κατακτήσουν το τρόπαιο στην τελευταία αγωνιστική της Stoiximan Super League κόντρα στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Πηγή: forzaonline.gr
Ο Σβαμπ έχει παράδοση με Άρη
Photo Credits: @forzaonline.gr website

Ιδιαίτερη σχέση με τους «κιτρινόμαυρους» έχει ο Στέφαν Σβαμπ καθώς ο Αυστριακός σκοράρει συχνά κόντρα σε αυτούς. Πιο συγκεκριμένα, έχει βρει δίχτυα τέσσερις φορές απέναντι στον Άρη, και το ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι πως και τα τέσσερα τέρματα τα έχει σκοράρει στα Play Off και όχι σε αγώνες της κανονικής διάρκειας.

«Είμαστε ένα όλη την σεζόν. Έτσι και σήμερα πρέπει να βγούμε έξω και παλέψουμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Πρέπει να παίξουμε στο μάξιμουμ και να βγάλουμε ενέργεια από το πρώτο λεπτό. Να τους «φάμε» από την πρώτη στιγμή, να βγούμε έξω σαν «λιοντάρια» που έχουν να φάνε πέντε ημέρες. 

Είμαστε «πεινασμένοι» και πάμε έξω για να πάρουμε τη νίκη. Πάμε παιδιά», είχε επισημάνει σε τονωτική του ομιλία στα αποδυτήρια ο Στέφαν Σβαμπ πριν την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, αποτυπώνοντας εν πολλοίς τη νοοτροπία του ΠΑΟΚ στην κρίσιμη τελική ευθεία της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Διαβάστε ακόμη...