«Ο Φοίνικας καθιερώθηκε στην ελίτ»

Ο Ηλίας Λάππας και ο Ντούσκο Νίκολιτς εκπροσώπησαν τον Φοίνικα στην συνέντευξη Τύπου για το Final 4 του League Cup «Νίκος Σαμαράς».
Πηγή: volleynews.gr
«Ο Φοίνικας καθιερώθηκε στην ελίτ»

Λίγες ώρες πριν αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ στην Β ημιτελικό της διοργάνωσης, δήλωσαν ικανοποιημένοι που ο Φοίνικας παραμένη στην ελίτ του ελληνικού βόλεϊ

Ο Φοίνικας το 2011 κατέκτησε τον τίτλο στο 1ο Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» και ο αρχηγός της ομάδας Ηλίας Λάππας δήλωσε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Φοίνικας παίρνει μέρος σε άλλο ένα μεγάλο γεγονός. Δείχνει ότι είναι μία ομάδα που έχει καθιερωθεί πλέον στην ελίτ του ελληνικού βόλεϊ και εύχομαι αύριο να κάνουμε κάτι δυνατό. Ακόμα κι αν δεν φτάσουμε στον τελικό θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που θα γεμίσει το γήπεδο. Αύριο θα αντιμετωπίσουμε έναν διαφορετικό ΠΑΟΚ, είναι φαβορί αλλά και εμείς έχουμε ετοιμαστεί κατάλληλα».

Νίκολιτς: «Δεν υπάρχουν φαβορί»

Ο προπονητής του οικοδεσπότη Φοίνικα Ντούσκο Νίκολιτς δήλωσε: «Είναι μία πολύ μεγάλη διοργάνωση και είμαι πολύ χαρούμενος που θα γίνει στην Σύρο. Όλες οι ομάδες έχουν τις ίδιες φιλοδοξίες και ευελπιστούν να κατακτήσουν το τρόπαιο. Δεν αποδέχομαι ότι υπάρχει κάποιο φαβορί, είναι νοκ άουτ παιχνίδι και τα πάντα μπορούν να συμβούν».

Διαβάστε ακόμη...