«Τελειωμένος» ο Αναστασίου!

Αντίστροφη μέτρηση για τον προπονητή του Παναθηναϊκού. Μέσα στη μέρα αναμένεται να οριστικοποιηθούν οι εξελίξεις για το «διαζύγιο» με τον Γιάννη Αναστασίου.
Πηγή: sdna.gr
«Τελειωμένος» ο Αναστασίου!

Αντίστροφα μετράει πλέον στον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Γιάννης Αναστασίου και δεν αποκλείεται ακόμα και στη διάρκεια της σημερινής ημέρας να οριστικοποιηθούν οι εξελίξεις της απομάκρυνσής του.

Το κλίμα είναι πλέον βαρύ και ασήκωτο για τον Έλληνα προπονητή και αυτό το έχουν αντιληφθεί άπαντες στο Τριφύλλι, ενώ και ο ίδιος ο Αλαφούζος στις σημερινές πρώτες επαφές με τους άμεσους συνεργάτες του φαίνεται να έχει συνειδητοποιήσει -οριστικά πλέον- ότι «δεν πάει άλλο».

Παρά το γεγονός ότι ο Αλαφούζος έβαλε «πλάτη» μετά το στραπάτσο με την Καμπάλα και του έδωσε χρόνο να γυρίσει το «χαρτί», στηρίζοντάς τον όταν ο κόσμος «έβραζε», πλέον φαίνεται να έχει ωριμάσει η σκέψη ότι η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη με τον Αναστασίου στον πάγκο.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού αντιλαμβάνεται ότι πρέπει να προχωρήσει σε έναν άλλο «τιμονιέρη» το πρότζεκτ, που θα εμπνέει και θα δίνει προοπτική, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι «πράσινοι» έχουν τεχνικό διευθυντή, τον Τάκη Φύσσα, οι εισηγήσεις του οποίου θα παίξουν επίσης το ρόλο τους.

Διαβάστε ακόμη...