Βόμβα: Ο Αρης κινδυνεύει ξανά με απαγόρευση μεταγραφών!

Η εταιρεία εκπροσώπησης παικτών «You First Sports» απέστειλε αναπάντεχο μπουγιουρντί στον Αρη σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, αξιώνοντας κοντά στο 1 εκατ. ευρώ για παλαιά χρέη!
Πηγή: sdna.gr
Βόμβα: Ο Αρης κινδυνεύει ξανά με απαγόρευση μεταγραφών!

Σχεδόν έναν χρόνο (παρά λίγες ημέρες) μετά την άρση της απαγόρευσης μεταγραφών, που είχε επιβληθεί στην ΚΑΕ Αρης εκ μέρους τη FIBA και πάνω που το ταλαιπωρημένο τμήμα μπάσκετ άλλαξε σελίδα παραχωρώντας το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών στον επιχειρηματία Νίκο Λάσκαρη, το SDNA αποκαλύπτει τους νέους μπελάδες που προέκυψαν για τους Κιτρινόμαυρους.

Η εταιρεία εκπροσώπησης παικτών «You First Sports» ενημέρωσε προ ημερών τη διοίκηση της ΚΑΕ ότι οφείλει... 970.000 ευρώ σε πρώην παίκτες της και σε συνεργάτες της εταιρείας, κοινώς μάνατζερ, που δεν έλαβαν ποτέ την αμοιβή τους, για τα συμβόλαια που υπέγραψαν με τον Αρη.

Η πιο κραυγαλέα περίπτωση είναι του Αμερικανού Κίκι Κλαρκ, ο οποίος ισχυρίζεται ότι δεν εισέπραξε ούτε δολάριο από τα δεδουλευμένα της σεζόν 2009-10, της δεύτερής του στον Αρη, μολονότι είχε συμφωνήσει να χαρίσει όλο το ποσό της εγγυημένης τρίτης σεζόν (450.000 δολ.), αρκεί να του καταβαλλόταν ποσό ύψους 135.000 δολ., όχι τοις μετρητοίς, αλλά διακανονισμένο: 35.000 μπροστά και τα υπόλοιπα σε μηνιαίες ισόποσες δόσεις.

Ο Κλαρκ και άλλοι αθλητές, όπως και ο έλληνας εκπρόσωπός του Ισίδωρος Κούνουπας, διεκδικούν λοιπόν 970.000 ευρώ και φαίνονται αποφασισμένοι να κυνηγήσουν το ποσό είτε μέσω κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής είτε –ακόμη χειρότερα- μέσω της FIBA, κάτι που αν συμβεί θα απειλεί τον Αρη με νέα απαγόρευση μεταγραφών, όπως συνέβη τον Ιανουάριο του 2012, βάζοντας τους Κίτρινους σε απίστευτες περιπέτειες, ώσπου να ξεμπερδέψουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο ποσό, που είναι διόλου ευκαταφρόνητο, δημιουργήθηκε κατά τη διοικητική θητεία του Γιάννη Δαμιανίδη, ενώ ακόμη πιο σοβαρό είναι για τον Αρη το γεγονός ότι πλέον η διοίκηση της ΚΑΕ δεν είναι διορισμένη από το Πρωτοδικείο, αλλά είναι αιρετή, κάτι που σημαίνει ότι έχει επωμισθεί και όλα τα χρέη του παρελθόντος.

Ασφαλώς, ο Νίκος Λάσκαρης έχει αποδείξει εμπράκτως ότι είναι αποφασισμένος να εξυγιάνει πλήρως τον Αρη, ωστόσο πρόκειται για ένα μεγάλο ποσό, που κανείς δεν περίμενε να εμφανιστεί τη δεδομένη χρονική στιγμή και δικαιολογημένα έχει δημιουργηθεί σημαντική αναστάτωση στην ΚΑΕ. Οι εξελίξεις (και) σε αυτό το θέμα αναμένονται λοιπόν με μεγάλο ενδιαφέρον.

Διαβάστε ακόμη...