«Κλείνει» Μίτροβιτς ο Διομήδης

Κοντά στον Σέρβο αριστερόχειρα που ξεχώρισε με τον ΓΣ Δράμα 1986 βρίσκονται οι «Λύκοι» σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr- Κυπραίος, Δημάκης, Γρηγοριάδης για ΠΑΟΚ
Πηγή: sport-fm.gr
«Κλείνει» Μίτροβιτς ο Διομήδης

Μέσα στα επόμενα 24ωρα είναι πιθανό να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Νίκολα Μίτροβιτς στον Διομήδη Άργους. Ο Σέρβος δεξιός ίντερ ξεχώρισε με την φανέλα του ΓΣ Δράμα 1986 στο περσινό πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών και προκάλεσε το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων. Ο ίδιος πέρασε έναν όμορφο χρόνο στην Ελλάδα μετά την απίστευτη και συνάμα τραγική περιπέτεια του στην Λιβύη και θέλει να παραμείνει στην πατρίδα μας.

Ο Διομήδης τον έχει προσεγγίσει και όπως όλα δείχνουν σύντομα θα αποσπάσει την υπογραφή του. Ο 23χρονος (1,90 μ.) αριστερόχειρας σημείωσε πέρσι 121 γκολ σε 22 ματς (μ.ο. 5,50) και χωρίς αμφιβολία είναι μια αξιόπιστη λύση που ταιριάζει και στην φιλοσοφία των «Λύκων».

Η μεταγραφή του Μίτροβιτς δεν μπορεί να είναι άσχετη με την υπόθεση του Άκη Κυπραίου, αφού σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ, όπως και οι Κώστας Γρηγοριάδης, Στέλιος Δημάκης με τους οποίους υπήρξε συμπαίκτης στον ΓΑΣ Κιλκίς.

Για την ακρίβεια τόσο ο Κυπραίος, όσο και ο Δημάκης είναι πλέον ελεύθεροι (έχουν συμπληρώσει το όριο ηλικίας και ετών στον ίδιο σύλλογο) και μπορούν να διαπραγματευτούν μόνοι τους την μεταγραφή τους, ενώ ο Γρηγοριάδης ανήκει στον ΓΑΣ Κιλκίς που φέτος θα παίξει στην Α2 Ανδρών.

Διαβάστε ακόμη...