Αμφίβολος ο Ριντ, ενοχλήσεις ο Βεζένκοφ!

Με πολλά προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία του Άρη για τον τέταρτο αγώνα της σειράς των πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη 17/6 (7:30) στο άδειο, λόγω τιμωρίας, «Nick Galis Hall».
Πηγή: basketplus.gr
Αμφίβολος ο Ριντ, ενοχλήσεις ο Βεζένκοφ!

Απών από τη σημερινή (15/6) προπόνηση ήταν ο ΛαΜάρκους Ριντ, Ο Αμερικανός γκαρντ – φόργουορντ νιώθει ενοχλήσεις στο μετατάρσιο του αριστερού ποδιού του και η συμμετοχή του στην αναμέτρηση της Τετάρτης κρίνεται αμφίβολη. Την ίδια ώρα, μέρος της προπόνησης ακολούθησε ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον ώμο. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο Τρίτη (16/6). Μικρό μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Άντριου Νέιμικ, ο οποίος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από το πρόβλημα το οποίο ξεκινά από τη μέση του και δυσκολεύεται να προσφέρει αυτά που μπορεί. Απόντες, φυσικά, ήταν και οι Όγκο Αντεγκμπόγιε, Γιάννης Καραθανάσης.

Πριν από την προπόνηση οι παίκτες του Άρη είδαν σε βίντεο τον τρίτο αγώνα της σειράς με τον ΠΑΟΚ. Η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί αύριο με μία προπόνηση, της οποίας θα προηγηθεί επίσης προβολή βίντεο.

Διαβάστε ακόμη...