Δεν... σοκαρίστηκε ο Μητρόπουλος από τη δίωξη!

Μπορεί η περιπέτεια του Παύλου Μητρόπουλου να έρχεται ξανά στο προσκήνιο τις τελευταίες ώρες λόγω της δίωξης που του ασκήθηκε για παράνομο στοιχηματισμό, στον ίδιο τον παίκτη ωστόσο δεν προκλήθηκε καμία έκπληξη.
Πηγή: sdna.gr
Δεν... σοκαρίστηκε ο Μητρόπουλος από τη δίωξη!

Τι λέει ο Πανιώνιος...

Ο μέσος του Πανιωνίου κατηγορείται για παράνομο στοιχηματισμό και συμμετοχή σε απόπειρα «στησίματος» δύο αγώνων το 2014, μία υπόθεση που έχει αποκαλυφθεί εδώ κι αρκετούς μήνες. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο αθλητικός εισαγγελέας Αθηνών, Γιώργος Λαΐνης, έχει ασκήσει κακουργηματική ποινική δίωξη στον παίκτη, όπως αποκαλύφθηκε χθες από τη «Δίκη» του ΣΚΑΪ.

Κάθε άλλο παρά έκπληξη προκάλεσε, πάντως, στον 25χρονο άσο το συγκεκριμένο γεγονός. Εκείνο, άλλωστε, που έλεγε σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA ο Μητρόπουλος στους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά του, είναι πως επρόκειτο για κάτι που αργά ή γρήγορα θα συνέβαινε.

Ουσιαστικά το περίμενε, ενώ πλέον αναμένει κι εκείνος τις εξελίξεις. Συγκεκριμένα να κληθεί από τον ανακριτή για να δώσει την κατάθεσή του, κάτι που ακόμα δεν έχει συμβεί.

Ο Πανιώνιος, από την πλευρά του, στηρίζει απόλυτα τον παίκτη, τονίζοντας πως το λόγο έχει η δικαιοσύνη κι εκείνη είναι που θα αποφανθεί. 

Διαβάστε ακόμη...