Τελεσίγραφο τριών ημερών στον Χριστοβασίλη

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΤΣΗ
Πηγή: sentragoal.gr
Τελεσίγραφο τριών ημερών στον Χριστοβασίλη

Μέχρι να αλλάξει ο χρόνος είναι διατεθειμένος να περιμένει την απάντηση του Χριστοβασίλη ο Πάτσης, στην πρόταση του για αγορά του ΠΑΣ. Μετά θα χαιρετίσει..

Στη δύση του 2014 και ύστερα από έξι χρόνια παρουσίας του στον προεδρικό θώκο του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Γιώργος Χριστοβασίλης καλείται να αποφασίσει αν θα αποδεχτεί την επίσημη πρόταση αγοράς της ΠΑΕ που θα του αποστείλει αύριο ο Ανδρέας Πάτσης ή θα συνεχίσει να λειτουργεί έστω και προβληματικά την ομάδα, με κίνδυνο η «βόμβα» να σκάσει στα χέρια του...

Μπορεί -άγνωστο γιατί- το αφεντικό του ΠΑΣ να αρνείται πεισματικά τα πάντα, αλλά όπως είχε αποκαλύψει προ ημερών το «Goal» οι δυο πλευρές βρίσκονται σε συνεχείς επαφές, με το τελευταίο ραντεβού να γίνεται τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων στη Γλυφάδα και το πρώην αφεντικό της Νίκης Βόλου να προχωρά ένα βήμα ακόμη περισσότερο...

«Είπα στον κ. Χριστοβασίλη πως τη Δευτέρα θα του στείλω στο e-mail του τι περιλαμβάνει αναλυτικά η πρότασή μου για να αναλάβω το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ. Αυτή η πρόταση θα είναι επίσημη και θα έχει ισχύ τριών ημερών, δηλαδή μέχρι τις 31/12. Αν δεν την αποδεχτεί, εγώ θα αποσύρω την πρότασή μου και ο κ. Χριστοβασίλης θα αποδείξει πως επί της ουσίας δεν έχει διάθεση να πουλήσει...» μας είπε χθες βράδυ ο γνωστός δικηγόρος, ο οποίος κάνει λόγο για μια συμφέρουσα πρόταση.

«Τους περισσότερους όρους μιας πιθανής αγοραπωλησίας τους γνωρίζω κι εγώ και ο κ. Χριστοβασίλης. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι πως μιλάμε για ένα πολύ μεγάλο χρέος της ΠΑΕ προς εφορία, παλιούς και νυν παίκτες, ποσό που είμαι διατεθειμένος να το καλύψω. Το νούμερο, αν δεν καλυφθεί άμεσα, δεν είναι διαχειρίσιμο και σίγουρα στο άμεσο μέλλον ο ΠΑΣ Γιάννινα που είναι ένας τεράστιος σύλλογος θα κινδυνέψει ακόμη και με διάλυση...» κατέληξε ο Ανδρέας Πάτσης.

Τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ΠΑΣ επιβεβαίωσε και το γεγονός πως ο Αντι Λίλα φεύγει από την ομάδα για την Πάρμα χωρίς κανένα οικονομικό αντάλλαγμα, αλλά μόνο με την προϋπόθεση να χαρίσει τα χρήματα που του οφείλονται και φτάνουν σύμφωνα με πληροφορίες τις 200.000 ευρώ. Η αντικατάσταση του Αλβανού μέσου θα γίνει εκ των έσω, με τη μετατόπιση του Τζημόπουλου στα χαφ και φυσικά την ανάδειξη του Χαρίση που δείχνει πως μπορεί να αντεπεξέλθει.

Διαβάστε ακόμη...