«Τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ»

Την άποψή του πως ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για πρωταθλητισμό κατέθεσε στο Αθλητικό Metropolis ο Πάρης Ανδράλας.
Πηγή: metrosport.gr
«Τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά όσα είπε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Για την πορεία του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ δείχνει μια πάρα πολύ καλή εικόνα. Λόγω του προπονητή του εκπέμπει μια υγεία, σε πολλά ματς έχει παίξει καλό ποδόσφαιρο, έχει σκοράρει πολλά γκολ και έχει επιτύχει μεγάλα σκορ. Θεωρώ ότι είναι έτοιμος για πρωταθλητισμό και το δείχνει.

Με 2-3 προσθήκες τον Ιανουάριο εκτιμώ ότι θα το παλέψει μέχρι τέλους. Είναι μια τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, ειδικά με την φετινή εικόνα του Ολυμπιακού. Σε πολύ λίγα παιχνίδια έχει παίξει καλό ποδόσφαιρο, δεν είναι αυτό που ήταν τα περασμένα χρόνια. Αντιμετωπίζει στα ίσια από όλους τους αντιπάλους, κερδίζει δύσκολα, έχει κάνει πολλές γκέλες και ενδεχομένως να κάνει κι άλλες. Θεωρώ πως και ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός είναι μέσα στο παιχνίδι του τίτλου».

Για το ματς με τον ΠΑΣ: «Είναι ένα δύσκολο και κομβικό παιχνίδι και το σημερινό και το επόμενο στη Λιβαδειά. Θα κρίνουν πολλά στην κούρσα του τίτλου. Ο ΠΑΣ είναι ομάδα έδρας με έμπειρα παιδιά οι Ζωσιμάδες λόγω Αναστασιάδη αλλά και του ΠΑΟΚ που είναι πρώτος θα είναι σχεδόν γεμάτοι. Παρ' όλα αυτά έχω την εντύπωση ότι εύκολα ή δύσκολα ο ΠΑΟΚ θα περάσει».

Διαβάστε ακόμη...