Από τη σιγουριά στο… αντίο

Στις αρχές της εβδομάδας ο Γιώργος Γαλανός και οι συνεργάτες του ήταν βέβαιοι ότι ο Σέρχιο Κόκε θα επιστρέψει στον Άρη και θα βοηθήσει για την άνοδο στην Φούτμπολ Λιγκ.
Πηγή: thessports.gr
Από τη σιγουριά στο… αντίο

"Είμαστε εντάξει με τον Κόκε, προχωράμε για τα υπόλοιπα" έλεγαν στον Άρη πριν λίγα 24ωρα, περιμένοντας τον αδερφό του Ισπανού στη Θεσσαλονίκη για να συμφωνήσουν και τυπικά.

Μόλις ήρθε εδώ ο αδερφός του, τα πράγματα άλλαξαν και η σιγουριά που είχαν οι διοικούντες τον ποδοσφαιρικό Άρη εξαφανίστηκε.

"Ζήτησε πολλά, ανέβασε τις απαιτήσεις του" λένε, οι κίτρινοι. Σύμφωνα με τους ανθρώπους της διοίκησης του Άρη, από τις 25.000 ευρώ, ο Κόκε πήγε στις 45.000 ευρώ, ενώ ζήτησε 10.000 ευρώ πριμ ανόδου και 2.000 ευρώ για κάθε ματς, στο οποίο θα κόβονται πάνω από 10.000 εισιτήρια.

Σε ότι αφορά τον τελευταίο όρο, τελευταία ο Άρης δεν κόβει ούτε 1.000 εισιτήρια κι αν κόψει πάνω από 10.000 με τον Κόκε στη σύνθεσή του, μάλλον θα το αξίζει το διχίλιαρο ο Ισπανός, ενώ για τις 10.000 ευρώ του πριμ ανόδου, δεν είναι κάτι εξωφρενικό.

Όλα αυτά, βέβαια, διαρρέουν από την διοίκηση του Άρη, η οποία παραδέχτηκε πρόσφατα ότι το πετρέλαιο στο Ρύσιο το πλήρωσε ο Βάσκο Φερνάντεζ και στη συνέχεια του επέστρεψε τα χρήματα.

Τον Κόκε, δεν τον άκουσε ακόμη κανείς.

Διαβάστε ακόμη...