Εξαλλος ο Σάντσεζ, άρπαξε το μικρόφωνο της Νοva!

Ενα... αξέχαστο στιγμιότυπο προσέφερε ο Λόρι Σάντσεζ σε όλους όσοι παρακολουθούν τον αγώνα του Πανθρακικού με τον Απόλλωνα στην Κομοτηνή, ο οποίος είναι σε εξέλιξη.
Πηγή: sentragoal.gr
Εξαλλος ο Σάντσεζ, άρπαξε το μικρόφωνο της Νοva!

Ο τεχνικός της «ελαφράς ταξιαρχίας» άρπαξε το μικρόφωνο του δημοσιογράφου της Nova που κάλυπτε το ρεπορτάζ του πάγκου των γηπεδούχων και διαμαρτυρήθηκε έντονα για την ακύρωση του γκολ του Παπαζαχαρία στο 30'!

Τι ακριβώς συνέβη; Με το σκορ στο 2-1 υπέρ του Απόλλωνα, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και τρίτο γκολ με τον Ελληνα αμυντικό. Αρχικά ο διαιτητής Κουκουλάκης έδειξε σέντρα, όμως μετά από διαμαρτυρίες των παικτών του Πανθρακικού στον πρώτο βοηθό (Γκάγκας), ο ρέφερι πήγε κοντά στο συνεργάτη του και ύστερα από συζήτηση μαζί του ακύρωσε το γκολ.

Το ριπλέι δείχνει ότι σωστά ακυρώθηκε το γκολ, καθώς ο Πετρόπουλος, που ήταν στη φάση και έπεσε πάνω στον τερματοφύλακα Πασχαλάκη στη μικρή περιοχή, ήταν οφσάιντ, ενώ λίγο αργότερα ο τέταρτος διαιτητής εξήγησε στον ρεπόρτερ της Nova ότι η ακύρωση ήρθε για οφσάιντ του Πετρόπουλου.

Εκείνη τη στιγμή, όμως, ο Σάντσεζ ήταν έξαλλος, όπως και οι παίκτες του. Ο προπονητής του Απόλλωνα διαμαρτυρήθηκε αρχικά έντονα στον διαιτητή, στη συνέχεια πήγε και «τα έχωσε» στον βοηθό και τελικά, όπως περπατούσε δίπλα από τον αγωνιστικό χώρο, άρπαξε το μικρόφωνο του δημοσιογράφου της Nova και είπε: «μας βλέπουν, είμαστε σε απευθείας μετάδοση».

Αμέσως οι πιο ψύχραιμοι τού πήραν το μικρόφωνο και μετά από λίγες στιγμές τα πνεύματα ηρέμησαν. Μάλιστα, λίγο αργότερα ο Σάντσεζ είχε συζήτηση, σαφώς σε πιο ήρεμο τόνο, με τον τέταρτο διαιτητή...

Διαβάστε ακόμη...