«Νίκη επί του ΠΑΟΚ»

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης μίλησε για την άνετη νίκη του Άρη επί του ΚΑΟΔ και τόνισε πως οι "κιτρινόμαυροι" θα πάνε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για να κατακτήσουν τη νίκη.
Πηγή: arenafm.gr
«Νίκη επί του ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά, όσα είπε ο παίκτης του Άρη:

Για το παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ: «Θέλαμε το παιχνίδι πάρα πολύ. Όλη την εβδομάδα, δουλέψαμε πολύ σκληρά με το νέο μας προπονητή, γι' αυτό και μπήκαμε πολύ δυνατά από την αρχή του αγώνα. Γνωρίζαμε πολύ καλά ότι από την άμυνα θα γίνουν όλα. Ο ΚΑΟΔ μετά από τη νίκη του επί του Ολυμπιακού ήταν σε πολύ καλή κατάσταση. Εμείς όμως παίξαμε καλύτερα και με την άμυνα μας να κυριαρχεί καταφέραμε να πάρουμε μια διαφορά ασφαλείας και να φτάσουμε εύκολα στη νίκη στο τέλος».

Για τον ερχομό του Μίλαν Μίνιτς: Από την πρώτη μέρα που ήρθε μας ξεκαθάρισε ότι θέλει όλοι μαζί να δουλεύουμε σκληρά. Αυτό που είδα εγώ είναι ένας προπονητής, που θέλει πειθαρχία στα αποδυτήρια και κάνει δυνατές προπονήσεις. Μας ξεκαθάρισε ότι ήρθε για να μας βοηθήσει να συνεχίσουμε ό,τι ξεκίνησε το καλοκαίρι με τον Βαγγέλη Αγγέλου. Τώρα προσπαθεί α μας βοηθήσει να δείξουμε και πάλι τον καλό μας εαυτό, να παίξουμε καλύτερα και φυσικά να επιστρέψουμε στις νίκες».

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Είναι ιδιαίτερος αυτός ο αγώνας, είναι ομάδα της πόλης και όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι για τον κόσμο μας. Χρειαζόμαστε τη νίκη για να μειώσουμε τη διαφορά στην βαθμολογία. Έχουμε παίξει ξανά στην έδρα τους και κερδίσαμε, οπότε δε θα υπάρχει ψυχολογικό βάρος. Πιστεύω ότι με καλή προετοιμασία και με φουλ ρόστερ μπορούμε να πάμε και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Ο αγώνας του Κυπέλλου ήταν το πρώτο παιχνίδι της σεζόν. Ήταν πάρα πολύ νωρίς και για τις δύο ομάδες. Θα μπούμε με το ίδιο πάθος και ψυχή όπως και στον αγώνα Κυπέλλου και θα παλέψουμε για τη νίκη. Προσωπικά πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Είμαι αισιόδοξος ότι θα κερδίσουμε».

Διαβάστε ακόμη...