Μέρες αγωνίας για το Άρθρο 99

«Πέρασε» και η Τρίτη και απόφαση για την υπαγωγή της ΚΑΕ Άρης στο Άρθρο 99 δε βγήκε, με αποτέλεσμα η αγωνία των ιθυνόντων της ομάδας να έχει φτάσει στο κατακόρυφο.
Πηγή: basketplus.gr
Μέρες αγωνίας για το Άρθρο 99

Οι «κίτρινοι» περιμένουν την απόφαση του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης μέσα στην εβδομάδα, κάτι που σημαίνει ότι αυτή μπορεί να εκδοθεί από μέρα σε μέρα. Το θέμα είναι μείζον για την ΚΑΕ Άρης και σχετίζεται με την προσπάθεια επιβίωσης της εταιρίας, που συνδέεται άρρηκτα με αυτήν της οικονομικής εξυγίανσης που έχει ξεκινήσει από πέρυσι, όταν και πέρασαν στην Ιστορία οι διοικήσεις που έφεραν την ομάδα στο χείλος του γκρεμού.

Ο Άρης έχει έτοιμο το πλάνο του στην περίπτωση που η έκβαση του θέματος είναι θετική, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι δε θα χρειαστεί κάθε δυνατή βοήθεια. Στο άμεσο μέλλον, μία θετική απάντηση θα συνδυαστεί με την προσπάθεια άρσης της μεταγραφικής απαγόρευσης από τη FIBA.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί πάντως είναι ότι μέχρι τώρα δεν έχει διαρρεύσει η παραμικρή πληροφορία αναφορικά με την απόφαση του δικαστηρίου, οπότε άπαντες περιμένουν στο ακουστικό τους χωρίς... πρόωρες αισιοδοξίες και τα σχετικά.

Διαβάστε ακόμη...