Στο περίμενε για Γεωργάκη

Ο Γιώργος Γεωργάκης αποτελεί τον μοναδικό απόντα του Κώστα Φλεβαράκη στην έναρξη της προετοιμασίας των Τρικάλων για το εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: sport24.gr
Στο περίμενε για Γεωργάκη

Με μοναδικό απόντα τον Γιώργο Γεωργάκη ξεκίνηση η προετοιμασία του Κώστα Φλεβαράκη για το εντός έδρας παιχνίδι των Τρικάλων του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ.

Ο σέντερ της θεσσαλικής ομάδας δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τις ενοχλήσεις στο χέρι του από την περασμένη εβδομάδα και στο τρέχον 48ωρο θα φανεί αν θα επιστρέψει στις προπονήσεις.

Ο Φλεβαράκης επιθυμεί τη φορά αυτή να έχει στην διάθεσή του όλους τους παίκτες του όπως και να μην επαναληφθούνε λάθη ανάλογα με αυτά του παιχνιδιού στην Ρόδο με τον Κολοσσό που στοίχισαν.

Λάθη που είχανε σαν αποτέλεσμα τα Τρίκαλα να βρεθούνε πίσω στο σκορ με 32-12 και ακόμη και όταν πέρασαν μπροστά στο σκορ στα τελευταία λεπτά να μην μπόρεσαν να διαχειριστούν το προβάδισμά τους και να ηττηθούν.

Λάθη που ο Φλεβαράκης επισήμανε στους παίκτες του στο πρώτο τους ραντεβού χθες και μάλιστα σε έντονο τόνο ώστε να δώσει σε όλους να καταλάβουνε το πόσο σημαντικό είναι να μπαίνουν συγκεντρωμένοι από το τζάμπολ.

Διαβάστε ακόμη...