Λαρεντζάκης τριετίας στον Άρη

Η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιαννούλη Λαρεντζάκη για τα επόμενα τρία χρόνια.
Πηγή: sport24.gr
Λαρεντζάκης τριετίας στον Άρη

Παίκτης του Άρη για τα επόμενα τρία χρόνια είναι και επίσημα ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΚΑΕ:

"Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι η Ιστορία, η φανέλα και η καθημερινή προσπάθεια της Διοίκησης φέρνουν στην ομάδα εργασίας του ΑΡΗ, τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, για τα επόμενα τρία χρόνια".

Ο νεαρός γκαρντ, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, υπογράμμισε με δηλώσεις του: "Ήρθα σε μία μεγάλη και ιστορική ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου στον ΑΡΗ.

Αυτό που μπορώ να πω, είναι ότι από την πλευρά μου θα ακολουθήσει σκληρή δουλειά, ώστε να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ τη νέα μου ομάδα στην προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων της και να συμβάλλω κι εγώ στην αναγέννηση της".

Ο Λαρεντζάκης συμμετείχε από το ξεκίνημα της προετοιμασίας του Άρη και ουσιαστικά είχε συμφωνήσει από την περασμένη εβδομάδα. Πλέον και έχοντας εκδοθεί το δελτίο του αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του αύριο στο νοκ άουτ παιχνίδι για την Γ΄ φάση του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena.

Διαβάστε ακόμη...