Επιστροφή με το δεξί για τον Απόλλωνα

Ο Απόλλωνας επέστρεψε δυναμικά στη Super League, επικρατώντας στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος με 2-1 του Άρη στη Ριζούπολη.
Πηγή: pamesports.gr
Επιστροφή με το δεξί για τον Απόλλωνα

Ιδανική ήταν η επιστροφή του Απόλλωνα στα σαλόνια της Super League αφού στο πρώτο του παιχνίδι στη μεγάλη κατηγορία μετά από 13 χρόνια, πήρε τη νίκη με 2-1.

Η "ελαφρά ταξιαρχία" βρέθηκε από νωρίς μπροστά στο σκορ με τον Κόρμπο να κάνει το 1-0 στο 13', μετουσιώνοντας την υπεροχή του στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης σε ένα γκολ. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν, όμως το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Ίδια εικόνα και με την έναρξη του δεύτερου μέρους με τον Πετρόπουλο να πετυχαίνει δεύτερο γκολ για τον Απόλλωνα στο 63', δίνοντας έτσι σαφές προβάδισμα στην ομάδα του.

Ο Άρης προσπάθησε να αντιδράσει στη συνέχεια και τα κατάφερε στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησε στο παιχνίδι με τον Αγγελούδη να μειώνει σε 2-1 στο 68'. Το σκορ αυτό έμελλε να είναι και το τελικό στη Ριζούπολη με τους νεοφώτιστους να πανηγυρίζουν μια πολύ σημαντική νίκη.

Οι συνθέσεις:

Απόλλων Σμύρνης (Βοσνιάδης): Tζόρβας, Χατζηζήσης, Παντελιάδης, Δεληζήσης, Βέρτζος, Αλβάρες, Καμαρά, Μίνγκας (56' Τσιλιγκίρης), Γκουέλα (81' Τσοκάνης), Κόρμπος, Πετρόπουλος (92' Τσεμπερίδης).

Άρης (Χατζηνικολάου): Διούδης, Ηρακλής, Τσουμάνης, Κύργιας, Πουλίδο, Γ. Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλάκος (68' Σουνάς), Ιμπε (46' Αγγελούδης), Ουντότζι, Τάτος, Μανιάς (64' Σταυρόπουλος).

Διαβάστε ακόμη...